Functie: 
oprichter Motivaction
Telefoon: 
+31 (0)20 589 83 83

www.fritsspangenberg.com

Passie voor het vak
Frits Spangenberg - oprichter en voormalig algemeen directeur van Motivaction - was van 2007-2009 president van ESOMAR. Tot eind 2010 was hij lid van de ESOMAR-council. ESOMAR is meer dan 60 jaar geleden opgericht als internationale beroepsvereniging van marktonderzoekers met wereldwijd rond de 5.000 individuele leden. Zowel opdrachtgevers als leveranciers van marktonderzoek zijn lid. Frits blijft verbonden aan Motivaction. Hij geeft veel lezingen en workshops, hij treedt op als vertegenwoordiger van Motivaction bij het leggen van contacten en het verbinden van initiatieven. Ontwikkelingen in de branche? 'Motivaction laat van zich horen, door zowel nationaal als internationaal een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van het vak. Niet alleen ik, maar ook de voorzitter van de NederlandseMarktonderzoekAssociatie (MOA) - Pieter Paul Verheggen - is verbonden aan Motivaction.' Frits Spangenberg is actief in het culturele en professionele veld. Met name voor zijn bijdragen en inzichten zoals vastgelegd in het Mentality-model, werd hij in 2005 gedecoreerd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

"Motivaction laat van zich horen, door zowel nationaal als internationaal een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van het vak."

We moeten meer vooruitdenken
Lees wat Frits hierover schrijft:

 

* Het boekje ‘Routeplanners in roerige tijden’ is begin 2012 verschenen en bevat visies van Motivaction-experts op verschillende terreinen. U kunt de publicatie hier bestellen.

© 2012 Motivaction. Alle rechten voorbehouden.