Toegankelijkheid

Nieuwe gezichten bij Motivaction. Maak kennis met onze collega's!

15 juli 2022

Bij Motivaction doen we onderzoek en dat is mensenwerk. Maar wie zijn die mensen? Met trots stellen wij vijf van onze nieuwste collega's aan jullie voor.  

 

Nienke Havermans - onderzoeker HR

Mijn naam is Nienke. Ik woon in Utrecht en werk sinds afgelopen maart als onderzoeker bij Sparkey, het HR-onderzoekslabel van Motivaction. In dit fijne team werk ik voor diverse organisaties aan vraagstukken op het gebied van de arbeidsmarkt en HR. Dit doe ik met veel plezier, want ik ben altijd heel nieuwsgierig naar hoe mensen hun werk ervaren en hoe organisaties deze ervaring (nog) beter kunnen maken. Voor een goed gesprek kun je mij dus zeker ’s nachts wakker maken – en voor een mooie reis naar een zonnig land trouwens ook!  

 

Preshana Jiawon – HR-medewerker

Mijn naam is Preshana en ik ben 21 jaar. Sinds eind maart ben ik werkzaam als HR-medewerker bij Motivaction. Ik organiseer opleidingen en trainingen, houd mij bezig met de in-en uitstroom van medewerkers en ik ben de schakel tussen HR en Finance. Naast dit werk volg ik de opleiding International Business Administration aan de VU. De baan is goed te combineren naast mijn studie en ik ben tevreden dat ik bij zo een fijn bedrijf als Motivaction werk. Buiten werk om ben ik graag met mijn familie en vriendinnen.

  

Selma van der Graaf – Senior Content Marketeer

Ik ben Selma en sinds februari werk ik bij Motivaction. Net terug uit Costa Rica, startte ik samen met mijn jetlag als freelancer om het Marketingcommunicatieteam te versterken. Die jetlag verdween snel, maar de wens om te blijven niet. En nu ben ik – in vaste dienst – medeverantwoordelijk voor de marketing- en communicatie-uitingen vanuit Motivaction. Zo werk ik aan de nieuwsbrief, redigeer ik teksten en breng ik onze onderzoeken onder de aandacht op de website en social media. Ik krijg energie van creatieve projecten opzetten. Zo zijn we op dit moment bezig om Motivaction als werkgever onder de aandacht te brengen. En daarbij de wereld te laten zien welke fijne en slimme mensen hier werken. Vandaar ook deze blog ????.

 

Sofie van Hamersveld – onderzoeker Media, Telecom, Cultuur & Vrije Tijd

Mijn naam is Sofie en ik werk sinds februari bij Motivaction als kwalitatief onderzoeker bij het team Media, Telecom, Cultuur & Vrije Tijd. Vanuit mijn studies Sociologie en Mediastudies heb ik een grote interesse ontwikkeld in de verschillende culturele leefstijlen en smaakvoorkeuren van mensen. En dit komt bij Moti – maar zeker ook binnen mijn team – heel goed van pas. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn hondje Louie in het park of op het strand. Elke woensdag mag Louie mee naar kantoor, wat ik natuurlijk ontzettend gezellig en leuk vind (en Louie eigenlijk nog meer).

 

 


Vragen?

Gerelateerde artikelen

Eerlijke kleding kopen: jongeren willen wel, maar doen het niet 

Clasine van der Wal
27 november 2020

Flexwerk Onderzoek 2021: Flexwerker wil niet beschermd worden

Ester Koot
03 december 2021
Vrijetijdsprofielen

Vrijetijdsprofielen

Daan Damen
30 juni 2020

Bezinning of alles even achter je laten? Hoe twee doelgroepen na ruim een jaar corona verschillen in hun blik op vakanties.

Daan Damen
19 mei 2021
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved