Toegankelijkheid

Skip to main content

The trend is your friend: volg ontwikkelingen op de arbeidsmarkt

30 mei 2023

Het is een druk verkeer op de arbeidsmarkt. Medewerkers kijken om zich heen of het gras groener is bij de buren, proberen een andere sector uit, of bekijken bij hun huidige werkgever of zij voldoende kansen krijgen om zich te ontwikkelen.

Wij zijn Sparkey, het label van Motivaction voor arbeidsmarktonderzoek. En wij houden alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt nauwkeurig in de gaten. Zo weten wij wat werknemers beweegt om bepaalde stappen wel of niet te zetten. Mede op basis van deze inzichten ondersteunen we onze klanten om hun werkgeverschap te optimaliseren.

Wil je zelf ook inzichten verzamelen door vragen te stellen aan ons panel? Dit is mogelijk met onze HR-trendmonitor. Als werkgever of arbeidsmarktorganisatie kun je zelf ook vragen laten meelopen in onze HR-trendmonitor.

Meedoen aan de HR-trendmonitor: hoe werkt dat?

Bij Sparkey zetten we maatwerkonderzoek in om klantspecifieke vragen op te lossen. Daarbij bieden wij een concreet en scherp advies waar je direct mee aan de slag kunt. Je kunt met jouw organisatie al met één vraag deelnemen aan het trendonderzoek, tot een maximum van vijf vragen. We geven je uiteraard graag advies over de optimale invulling van de vraagstellingen en de indeling van de vragenlijsten. 

De onderzoeksresultaten zijn binnen een werkweek na het veldwerk beschikbaar. Je hebt de mogelijkheid om de resultaten te verdiepen door ze te koppelen aan de Workprofileren andere relevante achtergrondinformatie uit het werknemerspanel zoals branche, functie en bedrijfsgrootte.

Wil je meedoen aan de HR trendmonitor?

Elk kwartaal voeren we het trendonderzoek uit onder leden van het eigen Werknemerspanel. Deze is onderdeel van StemPunt, het consumentenpanel van Motivaction. Elke meting beantwoordt de vragen van de opdrachtgever met een landelijk representatieve steekproef: 1.000 respondenten in de leeftijdscategorie van 18 tot 67 jaar. Door de vaste onderzoeksmethodiek en de inzetbaarheid voor meerdere klanten blijven de kosten voor het onderzoek laag. 

Heeft jouw organisatie behoefte aan antwoorden op arbeidsmarktgerelateerde vragen? Dan biedt de HR-trendmonitor een passende onderzoeksoplossing. Wil je meer weten over de HR-trendmonitor van Sparkey? Neem contact op met Ester Koot of Anna Newen. 

Wil je meer weten over hoe wij medewerkersonderzoek inzetten of ben je benieuwd naar wat Sparkey voor jou als werkgever kan betekenen? Lees dan hier meer of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.


Vragen?
Ester Koot

Email
Functie Senior strategy consultant HRM
Telefoon +31 (0)20 589 82 36

Anna Newen

Email
Functie HR onderzoeksadviseur
Telefoon +31 (0)20 589 82 38


Gerelateerde artikelen

Zo krijg jij inzicht in de leer- en ontwikkelbehoeften van jouw werknemers

Sanne Audenaert
24 juni 2022

Bureaucratie frustreert jonge ambtenaar

Marco Sodderland
31 oktober 2019

Grote zorgen over de zorg

Lieke van Duist
26 juli 2019

Nederlanders hebben minder vertrouwen in toegang tot juiste hulp

Rebecca van der Grient
11 april 2019
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency