WorkMotiv: actiegericht medewerkerstevredenheidsonderzoek, motivatie en alignment

"AgruniekRijnVallei heeft Motivaction gevraagd om een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit te voeren. Je merkt dat zij daar veel ervaring mee hebben en weten waar ze over spreken. De uitkomsten geven ons veel handvatten waarmee wij ons werkelijk kunnen verbeteren. Al met al ben ik ‘stik-tevreden’!”
Freek Oteman, Personeelsmanager bij AgruniekRijnVallei

Bevlogenheid en motivatie cruciaal voor succes van organisatie

WorkMotiv vertrekt vanuit de drijfveren van medewerkers. Wat typeert hen als persoon, hoe staan ze in hun werk en hoe worden zij gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen? Welke acties dragen bij aan de motivatie en de productiviteit binnen de organisatie? En wat is goed werkgeverschap? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers écht deel uitmaken van de organisatie en de gewenste bijdrage leveren? Met onze WorkMotiv-aanpak krijg je antwoord op al deze vragen én meer.


Alignment: bijdrage van medewerkers aan de organisatiedoelstellingen

Drijfveren kunnen direct gekoppeld worden aan tevredenheid, motivatie en de mate waarin medewerkers de strategische doelen van de organisatie ‘naleven’ en vertalen in hun gedrag op de werkvloer. Door het onderzoek naar motivatie en tevredenheid van medewerkers te combineren met alignmentonderzoek ontstaat een zo helder mogelijk beeld van alle medewerkers in relatie tot de organisatiedoelstellingen. Organisaties die alignment hoog op de agenda zetten, bouwen aan duurzame relaties met interne doelgroepen.

 

Wat levert het medewerkerstevredenheidsonderzoek je op?

•    Je beschikt over heldere inzichten in en concrete handvatten voor de interne en externe strategie van jouw organisatie.
•    Als werkgever geeft dit je alle mogelijkheden om de juiste medewerkers aan te trekken én te binden.
•    De juiste prioriteiten voor jouw HRM-beleid kunnen bepalen.

 

Klik hier voor meer informatie over WorkMotiv

 

WorkMotiv

+31 (0)20 589 82 36

Vul bij interesse dit formulier in, dan nemen wij contact met je op voor extra informatie.

Bekijk hier de privacy policy

Facebook Twitter LinkedIn