Consultancy

'Thought leadership' in de zakelijke dienstverlening

Binnen de consultancy ligt steeds meer nadruk op een stevige merkpositionering en klantrelatie. Voor zakelijke dienstverleners en consultants betekent dit dat zij een effectieve strategie moeten ontwikkelen om klanten voor langere termijn te binden. Motivaction ondersteunt en adviseert met inzichten voor een strategie die bij uw eigen doelgroep, organisatie, unieke kennis en positionering past.

 

Wat kan Motivaction voor u betekenen?

Thought leadership, branding en kennisontwikkeling spelen een steeds grotere rol: hoe positioneren consultants zichzelf, hoe helpt u klanten om visie te ontwikkelen in turbulente tijden, en hoe staat u hen bij om deze visie te operationaliseren in de dagelijkse bedrijfspraktijk? Een helder beeld van trends zijn hiervoor van cruciaal belang. Motivaction beschikt over diverse instrumenten en faciliteiten om in deze informatiebehoefte te voorzien, en om samen te werken aan diverse onderzoeksvraagstukken.

 

Welke instrumenten en tools kunnen we voor u inzetten?

Motivaction beschikt over de kennis, ervaring en middelen om u te adviseren en ondersteunen. Wij weten wat er in uw markt speelt en zetten onze brede, sector- en domeinspecifieke kennis in om gericht met onderzoek inzicht te geven in diverse vraagstukken. 

 

Afhankelijk van uw doelstellingen en onderzoeksvragen zetten wij bijvoorbeeld de volgende instrumenten en tools in:

 

Wat leveren deze onderzoeken u op?

U vindt in Motivaction een sparringpartner bij al uw strategische vragen of dilemma’s. Wij denken graag met u mee over onderzoeken van begin tot eind, maar u kunt ook bij ons terecht voor specifieke onderdelen van een project zoals het faciliteren van een onderzoek dat u zelf opzet. Alles heeft tot doel inzicht te bieden in de laatste trends en ontwikkelingen zodat u weloverwogen uw strategie kunt neerzetten.
 

Deel dit bericht via:
FacebookTwitterLinkedin

Sitemap

Facebook
Twitter
LinkedIn