Consultancy

“Als je werkt met Motivaction merk je dat je te maken hebt met een bureau van statuur. Dat maken ze ook waar en het helpt om intern en extern draagvlak te verbreden.”
Freek Langeraap, Communicatiemanager bij SGS Search  

'Thought leadership' in de zakelijke dienstverlening

Binnen de consultancy ligt steeds meer nadruk op een stevige merkpositionering en klantrelatie. Voor zakelijke dienstverleners en consultants betekent dit dat zij een effectieve strategie moeten ontwikkelen om klanten voor langere termijn te binden. Motivaction ondersteunt en adviseert met inzichten voor een strategie die bij jouw eigen doelgroep, organisatie, unieke kennis en positionering past.

 

Wat kan Motivaction voor je betekenen?

Thought leadership, branding en kennisontwikkeling spelen een steeds grotere rol: hoe positioneren consultants zichzelf, hoe help je klanten om visie te ontwikkelen in turbulente tijden, en hoe sta je hen bij om deze visie te operationaliseren in de dagelijkse bedrijfspraktijk? Een helder beeld van trends zijn hiervoor van cruciaal belang. Motivaction beschikt over diverse instrumenten en faciliteiten om in deze informatiebehoefte te voorzien, en om samen te werken aan diverse onderzoeksvraagstukken.

 

Welke instrumenten en tools kunnen we voor je inzetten?

Motivaction beschikt over de kennis, ervaring en middelen om je te adviseren en ondersteunen. Wij weten wat er in jouw markt speelt en zetten onze brede, sector- en domeinspecifieke kennis in om gericht met onderzoek inzicht te geven in diverse vraagstukken. 

 

Afhankelijk van jouw doelstellingen en onderzoeksvragen zetten wij bijvoorbeeld de volgende instrumenten en tools in:

 

Wat leveren deze onderzoeken je op?

Je vindt in Motivaction een sparringpartner bij al jouw strategische vragen of dilemma’s. Wij denken graag met je mee over onderzoeken van begin tot eind, maar je kunt ook bij ons terecht voor specifieke onderdelen van een project zoals het faciliteren van een onderzoek dat je zelf opzet. Alles heeft tot doel inzicht te bieden in de laatste trends en ontwikkelingen zodat je weloverwogen jouw strategie kunt neerzetten.
 

Facebook Twitter LinkedIn