Flitspeilingen: vandaag een onderzoeksvraag, morgen het resultaat

“De samenwerking met Motivaction kenmerkt zich door groot enthousiasme en meedenken, en een mooi en bruikbaar eindresultaat. “
Lisette Kaupmann, Innovator Duurzaamheid en Vernieuwing Stedin

Snel, betrouwbaar en accuraat. Je beschikt binnen 24 uur over betrouwbare en solide resultaten en inzichten.

 

Vandaag een vraag, morgen het antwoord

In een consumentenmarkt die continu in beweging is, is het belangrijk om bij acute vraagstukken direct met oplossingen te komen. Om in deze behoefte te voorzien biedt Motivaction het concept van flitspeilingen aan. Deze dienstverlening is erop gericht om je binnen 24 uur betrouwbare en solide resultaten en inzichten te leveren.

 

Slimme dienstverlening

Motivaction staat bekend om zijn gedegen onderzoeksaanpak. Hoewel onze werkwijze grote voordelen kent, vergt deze soms meer tijd dan scrummende, meer agile werkende organisaties doorgaans hebben. Zij willen het liefst direct antwoord op hun vragen zonder daarvoor uitgebreid onderzoek te hoeven uitvoeren. Dat vraagt om een wendbare en daadkrachtige aanpak. Motivaction komt aan deze wens tegemoet en biedt je de juiste inzichten op het juiste moment. We houden de vaart erin zonder in te boeten op de kwaliteit die je van ons gewend bent. Flitspeilingen zijn uitermate geschikt voor vraagstukken waarbij je snel toegang wilt hebben tot jouw doelgroep.

 

Hoe werkt het?

Concreet garanderen wij dat vragen die vóór 13.00 uur aangeleverd worden, nog dezelfde werkdag worden geprogrammeerd en uitgestuurd naar een doelgroep van jouw keuze. Wij geven daar waar nodig advies met betrekking tot de vragenlijst en steekproefselectie. De steekproef wordt getrokken op basis van relevante kenmerken uit het StemPunt-panel van Motivaction. Je bepaalt vooraf wie wordt uitgenodigd om deel te nemen. Wij stellen de resultaten op de eerstvolgende werkdag beschikbaar, inclusief een koppeling met relevante achtergronden uit het StemPunt-panel van Motivaction. Desgewenst kunnen wij de onderzoeksresultaten wegen.

 

Wat levert het je op?

  • Een combinatie van gedegen onderzoeksuitvoering en snelheid door een gestandaardiseerde opzet

  • Onderzoek onder relevante doelgroepen

  • De vertrouwde kwaliteit van Motivaction als het gaat om vragenlijst- en veldwerkchecks en betrouwbaarheid van data

  • Binnen 24 uur antwoord op jouw vragen!

 

 

Facebook Twitter LinkedIn