Ait Moha wint PGO-MC Best Student Award

Ahmed Ait Moha, adviseur bij onderzoeksbureau Motivaction, heeft de ‘Best Student Award’ van de Post Graduate Opleiding Management Consulting (PGO-MC) in de wacht gesleept.


Postgraduate Opleiding Management Consultant

De Postgraduate Opleiding Management Consultant (PGO-MC) van de VU Amsterdam is een opleiding voor ervaren organisatieadviseurs, gericht op de verbreding en verdieping van vakkennis. De PGO-MC wordt verzorgd door diverse gerenommeerde kerndocenten, waaronder Steven ten Have (oprichter Ten Have Change Management), Monique van Dijen (partner bij EY), Ludwig Hoeksema (directielid van Berenschot) en Frank Kwakman (zelfstandig adviseur).
 

Senior Onderzoeker en Adviseur Motivaction

Sinds 2011 reikt de opleiding jaarlijks een prijs uit aan de beste student van het afgelopen studiejaar. Dit jaar ging de zogeheten ‘PGO-MC Best Student Award’ naar Ahmed Ait Moha, die al zo’n 10 jaar werkzaam is bij Motivaction als Senior Onderzoeker en Adviseur. Naast Ait Moha waren ook Chantal Dekker van KPMG, Charlotte Pauli van EY en Wesley in der Maur van Deloitte Consulting genomineerd.

Volgens Meindert Flikkema, juryvoorzitter en programmaleider, was het tot het laatst spannend aan wie de award zou worden uitgereikt. “Het grote aantal genomineerden staat symbool voor de hoge kwaliteit van de afgestudeerden en de kleine prestatieverschillen tussen hen", aldus Flikkema. Uiteindelijk viel de keuze op Ait Moha vanwege diens “uitstekende examenproducten, de combinatie van getoonde lef, humor en bescheidenheid en het respect voor medestudenten en docenten.”

Bron: Consultancy.nl

Facebook Twitter LinkedIn