Zesde druk - De Grenzeloze Generatie en de opmars van de B.V. IK

Jeugd en opvoeding op de agenda

Jeugd en opvoeding maken prominent deel uit van de maatschappelijke agenda. Met de publicatie van De grenzeloze generatie en de eeuwige jeugd van hun opvoeders is duidelijk een snaar geraakt in de media en bij de bevolking. Drie drukken zijn inmiddels uitgegeven, de vierde druk is op komst en er verschijnen  regelmatig reacties in de media.

De grenzeloze generatie levert feiten en visies in het verlengde daarvan over onomkeerbare veranderingsprocessen waar Nederland middenin zit. De analyses van 10 jaar Motivaction-onderzoek zijn klip en klaar. Het gaat goed met de jongste generatie. Maar er spelen ook zorgelijke ontwikkelingen die om actie vragen. De auteurs toetsen de onderzoeksresultaten aan experts en jongeren en komen met concrete adviezen voor degenen die Nederland over 10 jaar leiding moeten geven.Het boek biedt een bron voor debat en meningsvorming voor de huidige generatie jongeren én voor opvoeders, opleiders en beleidsmakers die werken aan de toekomst van de jongste generatie.


Lezingen en debatten

Naar aanleiding van het boek worden de auteurs Frits Spangenberg en Martijn Lampert door veel organisaties en instellingen gevraagd voor workshops, debatten en lezingen. Zij worden onder meer uitgenodigd door scholen, gemeentebesturen, jeugdhulpverleningsorganisaties, veiligheidsregio's, overheidsinstellingen, trainingsbureaus en bedrijven om inzichten te delen en mee te denken over de toekomst van de jongste generatie.

 

Opinieonderzoek naar aanleiding van De grenzeloze generatie

Naar aanleiding van de vele publiciteit naar aanleiding van hetverschijnen van het boek heeft Motivaction in samenwerking met uitgever Nieuw Amsterdam een opinieonderzoek uitgevoerd naar het thema jeugd en opvoeden. Voor de factsheet met uitkomsten en achtergronden van van het nieuwe onderzoek, zie Recent opinieonderzoek naar aanleiding van verschijning Grenzeloze generatie.

 

 

Het boek bestellen

U kunt het boek bestellen door overmaking van € 19,95 incl. 6% btw, handeling- en portokosten binnen Nederland, op rekeningnummer 344744817 ten name van Motivaction. Vermeld in de omschrijving: Boek Grenzeloze generatie en B.V. IK, uw e-mailadres en het postadres waar het boek naartoe gestuurd moet worden.
Na ontvangst van uw betaling wordt u persoonlijk gemaild en verzenden wij het boek. Om administratieve redenen kunnen wij alleen deze werkwijze hanteren.

De grenzeloze generatie en de onstuitbare opmars van de B.V. IK is als e-book  bij Bol.com te bestellen via deze link.
 

 

 

Facebook Twitter LinkedIn