NIMA en Motivaction lanceren 50+ Platform

Motivaction is samen met AgeWise, Center Parcs Europe, Blyk en Viattence Wonen en Zorg initiatiefnemer van het 50+ Platform dat in september binnen het NIMA gelanceerd wordt.

 

Het aandeel van de consumenten in de leeftijdscategorie 25 tot 49 neemt in hoog tempo af terwijl de leeftijdscategorie 50-plus heel snel toeneemt. Dit heeft als consequentie dat marketeers van bijna elk product, variërend van auto tot tandpasta, er rekening mee moeten houden dat de zeer gevarieerde groep oudere consumenten steeds belangrijker wordt. En daar moeten we wat mee!

Seniorenmarketing: 50-plus de toekomst
Onder het motto "Life before 50 is nothing but a warm-up" wil het NIMA 50+ platform dé plek zijn waar markteers en communicatie deskundigen actuele informatie over deze omvangrijke groep van oudere, ervaren consumenten kunnen krijgen.

NIMA stimuleert marketeers in duurzaam markt- én klantgericht ondernemen. Dit doet zij door te faciliteren in het versterken van de marketingkennis, marketingvaardigheden én het netwerk. Belangrijk onderdeel van dit netwerk zijn de platforms binnen het NIMA met specifieke thema's, waarmee nu dus ook seniorenmarketing serieus genomen wordt.

50+ Workshop op de 50+ Beurs!
Op donderdag 18 september organiseert het 50+ Platform de allereerste NIMA 50+ Workshop. Op een informele, interactieve en informatieve wijze krijgt u concrete inzichten in en inspiratie over de belevingswereld van de oudere, ervaren consumenten en de marketingimplicaties. Er wordt ingegaan op de psychologie van het ouder worden. Wat zijn de emotionele en cognitieve veranderingen en wat betekent dit voor een effectieve marketingstrategie? Ook presenteert Motivaction tijdens de workshop, samen met AgeWise, de uitkomsten van de MatureMarketMonitor.

Als locatie hebben we gekozen voor de 50+ Beurs, dé plek waar alles voor de oudere consumenten  samen komt. Uiteraard kun je, voorafgaand aan de workshop, ook de beursvloer op. Een entreekaart (t.w.v. € 20,-) is bij de prijs inbegrepen.

NIMA-lanceert-50-plus-platform.png

 

Facebook Twitter LinkedIn