Maak kennis met onze nieuwe medewerkers!

27.09.2021 - Motivaction groeit! Juist in tijden waarin we terugkeren naar het nieuwe normaal, is de vraag naar onderzoek groter dan ooit. Motivaction is daarom de afgelopen tijd op zoek gegaan naar nieuwe krachten die het verschil willen maken in onderzoek. En dat is gelukt! 9 nieuwe medewerkers zijn afgelopen zomer bij ons gestart. Hierbij een aantal van hen aan het woord!

 

 

Joost Eggink, lead bij Team Data Analytics

Ik ben Joost Eggink en ik ben in september begonnen als lead van het Data Analytics team bij Motivaction. Sinds mijn afstuderen in 2008 (master Marketing Research met een combinatie van marktonderzoek en data analytics) ben ik altijd actief geweest in de wereld van data analytics, zowel aan bureauzijde (Cmotions) als aan klantzijde (a.s.r. en de Hogeschool Utrecht). In verschillende rollen, maar eigenlijk altijd in het speelveld tussen analytics en “de business” in. Dus vooral actief met de vertaalslag van analytics naar oplossingen.

 

Hester Hinloopen, Junior Researcher bij Team Maatschappij

Ik ben Hester, net 29 geworden, en ik woon in het altijd gezellige Amsterdam Oost. Vorige maand ben ik begonnen als Junior Researcher bij Team Maatschappij. Hier focus ik me met name op kwalitatieve vraagstukken, wat goed aansluit bij mijn achtergrond in journalistiek en sociologie. Buiten het werk vind je me op de (Rocycle)fiets, met een speciaalbiertje (of koffie) aan de bar of op een surfboard ergens waar de zon schijnt.

 

Jelmar Buis,  Team Consumentenproducten

Mijn naam is Jelmar en ik ben sinds eind augustus werkzaam bij Motivaction. In eerste instantie was dit als notulist/enquêteur, maar ik ondersteun nu ook het Team Consumentenproducten. Hiervoor heb ik de master Marketing & Consumer Behavior gevolgd aan de Universiteit Wageningen en ben ik ongeveer 2,5 jaar werkzaam geweest als marktonderzoeker bij brancheorganisatie INretail. Als gevolg van corona, wat er bij de non-food retail behoorlijk heeft ingehakt, heb ik niet mijn baan kunnen behouden. Op het moment zit ik in een soort tussenfase, maar voor de toekomst wil ik mij graag bezig blijven houden met consumentenonderzoek!

 

Vera Rodenhuis, Kwantitatief Onderzoeker bij Team Media, Telecom, Cultuur & Vrije tijd

Mijn naam is Vera, 27 jaar en ik ben sinds kort gestart in het Team Media, Telecom, Cultuur & Vrije Tijd. Afgelopen zomer heb ik de masters Sociologie en Communicatiewetenschap (Mediapsychologie) aan de VU in een jaar afgerond. Daarnaast was ik werkzaam als marketeer bij Visit Flevoland. En nu ga ik aan de slag als kwantitatief onderzoeker bij Motivaction! 

 

Dayenne Irodjojo, Projectmedewerker bij Team M-Select

Ik ben Dayenne, 24 jaar oud en ik woon in Amsterdam. In 2020 heb ik mijn bachelor interdisciplinaire sociale wetenschappen afgerond en in 2021 de master sociologie. Ik werk sinds juli bij M-Select, het inhouse respondentselectiebureau van Motivaction. 

 

Mischa Hoffer, Kwantitatief Onderzoeker bij Team Data Consultancy

Mijn naam is Mischa, ik kom uit Utrecht en ik ben afgelopen jaar afgestudeerd in migratiestudies. Vanwege mijn interesse voor kwantitatief onderzoek ben ik bij Team Data Consultancy terechtgekomen, waar ik in augustus ben gestart als Junior Data Analist. Dat wil zeggen dat ik vragenlijsten programmeer, veldwerk uitvoer en de daaruit voortkomende datasets en tabellen oplever.

 

Paloma Bunck, Kwantitatief Onderzoeker bij Team Commerciële Dienstverlening

Ik ben Paloma Bunck en ik ben 1 september begonnen als kwantitatief onderzoeker in het team Commerciële Dienstverlening bij Motivaction. In 2019 heb ik mijn Master in Marketing aan de Universiteit van Amsterdam behaald en daarna twee jaar als onderzoeker bij een mediabureau gewerkt. Ik ben nieuwsgierig van aard en de ‘waarom’ vraag komt bij mij dagelijks op. Ontdekken wat mensen drijft en waarom, en klanten verder op weg helpen met die inzichten, is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om de diverse vraagstukken voor onze klanten op te pakken. Als ik niet met mijn neus in de data zit, houd ik er van om te sporten, ik doe aan kickboksen, ga graag naar de film en musea, en anders zit ik wel spelletjes te spelen in een bruine kroeg.  

 

Hoe is het om te werken bij Motivaction? 

Eerder deelden collega’s Thijs en Jochem al hun ervaringen van de eerste paar maanden op de werkvloer bij Motivaction. Lijkt jou het ook leuk om deel uit te maken van een groeiend bedrijf met ruim 90 (research) professionals met passie voor hun vak? Bekijk dan al onze beschikbare vacatures! 

Facebook Twitter LinkedIn