Motivaction komende drie jaar weer kennispartner van SMA

Motivaction is al een aantal jaren met veel plezier kennispartner van de SMA (Sales Management Association). Dit is dé beroepsvereniging voor sales professionals op elk niveau. Om ook aankomende drie jaar succesvolle projecten op te starten slaan Motivaction en SMA de handen wederom ineen.

 

CEO Pieter-Paul Verheggen: “Als fullservice onderzoeksbureau voor een groot aantal branches zien wij naast marketing, sales(management) steeds belangrijker worden. Het is daarom essentieel om je kennis over het salesvak te verdiepen. Sales en commercie zijn voor iedere organisatie dé basiselementen van de bedrijfsvoering. Binnen het SMA-netwerk is veel knowhow aanwezig én wij helpen graag om die te bundelen en te vergroten, zodat deze optimaal ingezet kan worden en een zo breed mogelijk publiek bereikt.”


Verenigingsmanager SMA, Eiso Bleeker, is eveneens blij dat de samenwerking weer voor drie jaar is vastgelegd. “Motivaction is één van de voornaamste marktonderzoeksbureaus in Nederland. Een partij met een enorme schat aan kennis op dit gebied. Door het verlengen van onze samenwerking, hebben we vanuit de SMA direct toeging tot deze informatie. Door de komende drie jaar goed gebruik te maken van de mogelijkheden die Motivaction ons biedt, zal dit zeker bijdragen aan een verdere professionalisering van onze vereniging. Hetgeen weer ten goede zal komen voor de aangesloten leden. Op deze manier voor iedereen een win-winsituatie.”

 

 

Facebook Twitter LinkedIn