Motivaction stelt Joost Eggink aan als Lead Data Analytics

25.11.2021 – Joost Eggink is per 1 september bij Motivaction aangetreden als lead van het Data Analytics team bij Motivaction. Het Data Analytics team krijgt met zijn komst een nieuwe roadmap: Joost wil graag de kennis en vaardigheden van het team breder toepassen en organisaties helpen met het beantwoorden van data-gedreven vraagstukken.

Joost Eggink heeft een ruime achtergrond in de wereld van Data Analytics, zowel aan bureauzijde bij Cmotions als aan klantzijde zoals bij a.s.r verzekeringen en de Hogeschool Utrecht. Motivaction heeft een ijzersterke reputatie als het gaat om marktonderzoek en insights en de laatste jaren steeds meer succesvolle cases op het terrein van data analytics. Joost gaat dit samen met het team uitbreiden en naar een nog hoger niveau brengen.

Joost Eggink: ‘Motivaction heeft zich al bewezen op het gebied van Data Analytics in de afgelopen jaren; alleen al bij Mentality zit er een enorme bron aan data achter met algoritmes waarop we de Nederlandse bevolking uniek kunnen classificeren. Het Data Analytics team heeft daarom niet alleen veel kennis, maar fungeert ook als brugfunctie tussen onderzoek en Data Driven Marketing. Dit gaan wij de komende tijd alleen nog maar verder uitbouwen. Wij geloven dat er binnen marketing insights bureaus juist heel veel mogelijk is door de juiste combinatie van Data Analytics en marktonderzoek.’

Facebook Twitter LinkedIn