Pieter Paul Verheggen bij New Business Radio

Internationaal insights programma Glocalities is sinds November 2018 een op zichzelf staand bedrijf. Met haar uitgebreide database zorgt Glocalities ervoor dat toonaangevende bedrijven effectief internationaal zaken kunnen doen. Pieter Paul Verheggen (Algemeen directeur Motivaction en Glocalities) schoof aan bij New Business Radio om deze stap toe te lichten.

Met de oprichting van Glocalities wordt een nieuwe mijlpaal bereikt in het internationale waardenonderzoek. Pieter Paul licht toe: “We hebben in 2013 gezien dat er zoveel vraag kwam naar internationale kennis over wat consumenten drijft, dat wij begonnen zijn om dat als team binnen Motivaction te gaan ontwikkelen. Maar het internationale onderzoeksteam groeide zo hard dat we merkten dat het nu op eigen benen moet staan. Dan kan je er ook meer tijd, energie en aandacht aan besteden.”

De Glocalities filosofie “Step into the shoes of your audience” bouwt voort op het success van het Mentality-onderzoek in Nederland en speelt in op de sterk veranderende internationale vraag naar cross-culturele kennis en advies. Meer informatie over Glocalities vind je op de website van het bedrijf.

Je kunt nu het hele interview beluisteren op de website van New Business Radio.

Wil je meer weten over Glocalities? Neem dan contact op met Pieter Paul Verheggen of Martijn Lampert.

 

Facebook Twitter LinkedIn