Roundtable: in gesprek met Gen Z

Op 5 en 6 februari 2020 vindt MIE’20 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook Motivaction is er weer bij! Wil jij jongeren uit Generatie Z live vragen stellen over hun vitaliteit? Schrijf je dan in voor onze roundtables.

 

Vraag Gen Z naar hun vitaliteit 

We beginnen steeds meer over ze te leren, maar soms blijft Generatie Z nog een ongrijpbare generatie. Daarom gaan we op MIE’20 niet over deze jongeren praten, maar met ze.

Schuif op 6 februari tijdens de lunch aan bij onze live roundtable. Daar gaan we in drie rondes met Generatie Z duo’s in gesprek over wat gezondheid voor hen betekent, of ze graag sporten, hoe ze omgaan met stress en nog veel meer. Wil jij ook een vraag stellen aan deze jongeren? Dat kan! Je vindt ons bij de Motivaction stand, nummer 5, naast de Vitality corner, tussen 11:30 - 12:00, 14:30 - 15:00 en 15:45 – 16.15. Schrijf je van tevoren in via het online seating systeem. Let op! Je hebt een ticket voor MIE'20 nodig om je hier aan te melden.

We spreken tijdens het event ook over kwalitatief concept- en pretesten én duurzaamheidsstijlen binnen de Gemeente Den Haag.

Wil je meer weten over deze roundtables? Neem dan contact op met Mara Huiskes.

Facebook Twitter LinkedIn