Whitepaper Motivaction 'Vijf tinten groen - Input voor effectievere duurzaamheidsstrategieën'

“De samenwerking met Motivaction kenmerkt zich door groot enthousiasme en meedenken, en een mooi en bruikbaar eindresultaat. “
Lisette Kaupmann, Innovator Duurzaamheid en Vernieuwing Stedin

Deze versie van Vijf tinten groen is een verouderde editie. Voor de nieuwste versie verwijzen we je graag door naar de downloadpagina voor onze whitepaper Vijf tinten groener.

 

De uitdaging voor organisaties is om hun duurzaamheidsinvesteringen ook terug te zien in een toegenomen (merk)waardering. 

Om de juiste duurzaamheidsstrategie te bepalen is het noodzakelijk te weten hoe consumenten en burgers duurzaamheid beleven. Motivaction onderscheidt 5 duurzaamheidsstijlen ofwel vijf tinten groen in de Nederlandse samenleving. Met behulp van ons stappenplan krijgt u inzicht in de duurzaamheidsbeleving van uw eigen doelgroep. Dé manier om uw klanten te betrekken bij het formuleren en realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen.

 

 

Wij attenderen u erop dat wanneer u een document downloadt, u namens de auteur kunt worden benaderd. Wij verstrekken uw gegevens niet aan derde partijen.

 

 

 

Facebook Twitter LinkedIn