De mkb'er en zijn geld: loser of held?

Een lening afsluiten, op zoek naar een passende verzekering of aan de slag met zijn of haar pensioen. Elke ondernemer krijgt er mee te maken. Maar niet iedereen heeft even veel verstand van deze financiële zaken. En niet iedereen vindt het even interessant.

Het MKB is niet één type doelgroep. Je kunt die groep dan ook niet met één strategie bereiken. Er is een grote diversiteit aan mensen en ondernemerstypen binnen deze sector. De een is gericht op groei en omarmt nieuwe technologieën, terwijl de ander op zoek is naar zekerheid en een klein maar stabiel bedrijf ambieert.

In de Week van het Geld organiseert Motivaction op donderdag 28 maart voor (B2B) marketeers, beleidsmakers en financiële professionals een seminar De mkb'er en zijn geld: loser of held? Op deze middag geven we een doorkijk in het financiële gedrag van verschillende ondernemerstypen en bieden we antwoord op vragen als:

  • Waarom leent de ene ondernemer meer dan de andere en loop je als financier dan ook meer risico?
  • Hoe komt het dat veel ondernemers onverzekerd zijn en hoe kun je daar met de juiste dienst op inspelen?
  • Welk ondernemerstype spaart voor een pensioenpotje en met welke communicatiestrategie kun je deze groep bereiken?

Door inzicht in de verschillende mkb-segmenten en hun financiële kennis kun je een passende strategie opzetten, of de producten en diensten ontwikkelen die aansluiten bij jouw doelgroep. 

 

Programma

We gaan tijdens deze seminar aan de hand van concrete voorbeelden kijken naar de segmenten binnen het MKB en hoe deze diverse doelgroep met financiële zaken omgaat. Onze voorbeelden worden ondersteund door onderzoeksdata van Motivaction en er zal voldoende ruimte zijn om vragen te stellen.

Kosten voor deelnemen aan de masterclass zijn €75,- exclusief btw. Dit is inclusief pdf van de presentaties en een afsluitende borrel.


Datum en locatie

De seminar "De mkb'er en zijn geld: loser of held?" vindt plaats op donderdag 28 maart van 14:30 tot 18:00 uur bij Motivaction (adres en routebeschrijving). 

 

Je kunt je nu aanmelden voor deze seminar via het formulier op deze pagina.

Gegevens deelnemer:

Bekijk hier de privacy policy

Facebook Twitter LinkedIn