[Masterclass] Effectief zaken doen met het MKB

Als financiële dienstverlener kan het soms lastig zijn om meer grip te krijgen op wat er binnen het MKB leeft en hoe hier effectief op ingespeeld kan worden. Hoe komen MKB-ers tot de keuze van hun financiële partner? Wat zijn hun verwachtingen? Hoe ziet die financiële customer journey eruit en hoe gaan deze ondernemers bijvoorbeeld om met financiële risico's? Wat laten ze outsourcen en wat niet? Tijdens onze masterclass “Effectief zaken doen met het MKB” krijg je inzicht in ontwikkelingen van deze belangrijke motor achter de Nederlandse economie.
 
Rob Doornbos (Motivaction) en Willem Overbosch (MKB Servicedesk) vertellen deze middag over de drijfveren van MKB-ondernemers, duiden de ontwikkelingen in het MKB en geven praktische handvatten waar je bij communicatie op moet letten. Met behulp van een case van BLG Wonen behandelen we de learnings die zijn opgedaan door een financiële dienstverlener.

 

Programma

Wat kan je verwachten? Aan de hand van verschillende concrete voorbeelden en tips van een ervaringsdeskundige gaan we dieper in op de materie. Dit wordt ondersteund door onderzoeksdata van Motivaction. Daarnaast is er ruimte om jouw persoonlijke vragen te stellen. 

Kosten voor deelnemen aan de masterclass zijn € 125,- exclusief btw. Dit is inclusief pdf van alle presentaties, een exemplaar van het boek 'TopTrends voor ondernemers' van Willem Overbosch en netwerkborrel.

 

Datum en locatie

De eerstvolgende Masterclass ''Effectief zaken doen met het MKB" vindt plaats op donderdag 20 september van 15:00 tot 18:00 uur bij Motivaction (adres en routebeschrijving). Aanmelden kan via het formulier. 

Deze masterclass is uitsluitend bestemd voor: beleidsmakers, marketeers en communicatieprofessionals binnen de financiële dienstverlening.

 

Meer informatie over BusinessLocus: ondernemerschapsstijlen binnen het MKB

Gegevens deelnemer

Bekijk hier de privacy policy

Facebook Twitter LinkedIn