Masterclass FastTrack 2 Big Ideas

Je bent op zoek naar een nieuwe propositie. Of je wilt een bestaande propositie beter laten aansluiten op de doelgroep. Die wil je niet alleen snel, maar ook zo uniek mogelijk in de markt zetten. Zo blijf je de concurrent voor en zorg je dat de klant voor jou kiest. 

Juist daarvoor moet je weten wat er bij de klant leeft, en daar goed op inspelen. Om je te helpen met de ontwikkeling van data-based proposities organiseren Motivaction en Brandstof360 op dinsdag 28 mei de Masterclass FastTrack 2 Big Ideas:

  • In 7 stappen van customer insights naar big idea
  • Tijdens de masterclass unieke toegang tot de Motivaction Profiler waarmee je visueel inzicht krijgt in jouw doelgroep en wat hen drijft
  • Theorie over het achterhalen van customer insights
  • Theorie over het genereren van big ideas
  • Voorbeelden uit de praktijk die laten zien wat werkt (en wat niet)

We werken tijdens deze masterclass het liefst met jouw case! Stuur 4 weken van tevoren je verhaal op, we selecteren er vervolgens een aantal om mee aan de slag te gaan. Je krijgt zo (waar mogelijk) toegang tot op jou toegespitste data én direct praktische oplossingen om resultaten te behalen.

 

Programma

In deze masterclass leer je in 7 stappen hoe je een inzichtgedreven propositie bouwt. We maken de vertaalslag van theorie naar praktijk aan de hand van concrete cases en creëren zo inzicht in wat wel werkt, en wat niet.

Met behulp van de Motivaction Profiler gaan met verschillende uitdagingen aan de slag. Deze op onderzoek gebaseerde profileringstool biedt diepgaande inzichten in je publiek. Je kunt met de Profiler een doelgroep profileren en een visuele klantreis maken aan de hand van de meest typerende eigenschappen van deze groep. Zo heb je data-based inspiratie voor strategievorming, communicatie en proposities.

We maken vervolgens samen met jou de stap van een doelgroep naar grove proposities die aansluiten op de wensen van de klant. Zo ontwikkel jij in 1 dag een idee waarmee je snel de markt op kunt.

Kosten voor deelname aan de masterclass zijn €445,- exclusief btw. Dit is inclusief pdf van de presentaties en een lunch.

 

Datum & locatie

De Masterclass FastTrack 2 Big Ideas vindt plaats op dinsdag 28 mei van 10:00 – 16:00 uur bij Motivaction & Brandstof360 (adres en routebeschrijving).

 

Gegevens deelnemer:

Bekijk hier de privacy policy

Facebook Twitter LinkedIn