Toegankelijkheid

Informatie voor studenten - gebruik onderzoeksgegevens en -resultaten

Regelmatig krijgen wij van studenten vragen met betrekking tot het gebruik van onderzoeksgegevens of onderzoeksmodellen, zoals ons Mentality-model. Wil je onderzoek van Motivaction gebruiken en verwerken in je scriptie of werkstuk? Bekijk dan de onderstaande richtlijnen.


Gebruik onderzoeksgegevens en -resultaten

Veel van onze onderzoeken worden in opdracht van een organisatie uitgevoerd. Deze resultaten zijn dan ook eigendom van de opdrachtgever. Wil je onderzoeksgegevens gebruiken uit een dergelijk rapport? Dan verwijzen we je graag door naar de eigenaar van het onderzoek.


Alle openbare onderzoeken die op deze website te vinden zijn, kunnen gebruikt worden als bron. Aan het opnemen van onze naam in een van je stukken verbinden wij wel enkele voorwaarden. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en willen er daarom zeker van zijn, dat onderzoeksresultaten waaraan onze naam gekoppeld wordt, volledig juist zijn weergegeven en worden geïnterpreteerd.

 

Handig: APA-verwijzing Mentality-model

Om het je gemakkelijk te maken hebben we op deze pagina alvast een APA-verwijzing opgenomen die je kunt kopiëren en plakken, en waarmee je op een correcte manier verwijst naar onze bron:

 

Verheggen, P.P. (2013). MARKETINGHIGHLIGHT: Het Mentality-model van Motivaction. In: Kotler, P. Principes van marketing, 6e editie (pp. 251-252). Amsterdam: Pearson.

 

 
Aanvullende informatie?

Heb je vragen over een bepaald onderzoek of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan sturen wij je vraag intern door en proberen deze zo snel mogelijk te behandelen.

 


Vragen?

Gerelateerde artikelen
mentality milieu kosmopolieten

Kosmopolieten

Kritische wereldburgers die postmoderne waarden als ontplooien en beleven integreren met moderne waarden als succes, materialisme en genieten.
mentality milieu moderne burgerij

Moderne burgerij

De conformistische, statusgevoelige burgerij die het evenwicht zoekt tussen traditie en moderne waarden als consumeren en genieten.
mentality milieu conservatieven

Nieuwe conservatieven

De liberaal-conservatieve maatschappelijke bovenlaag die technologische ontwikkeling omarmt, maar terughoudend staat tegenover sociale en culturele vernieuwing.
Mentality milieu postmaterialisten

Postmaterialisten

De maatschappijkritische idealisten die zichzelf willen ontplooien, stelling nemen tegen sociaal onrecht en opkomen voor het milieu.
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved