Mentality is wat wij doen, doe met ons mee!

Neem daarom nu deel aan de Mentality webinar op 16  september van 10:00-11:00!

Al eens nagedacht over jouw communicatiestrategie? Vast wel. Heb je er over nagedacht hoe je deze strategie kan aanscherpen op basis van de waardenoriëntatie van Nederlanders? Waarschijnlijk niet. Dan komen wij je natuurlijk graag meer vertellen over Mentality: een uniek waarden- en leefstijlonderzoek waar we niet alleen trots op zijn, maar ook geloven in de toegevoegde waarde die het kan hebben in jouw organisatie. Iedere organisatie heeft namelijk te maken met marketing, communicatie, persona’s en de ideale manier om deze persona’s aan te spreken.

Daarnaast vertellen we je ook dolgraag over o.a. gedragsbeïnvloeding (hoe stimuleer je gezond gedrag , hoe kiest de consument jóúw product ten opzichte van de concurrent?), hoe je de Mentality-segmentatie zélf kan toepassen en tot slot de weetjes die jij altijd al hebt willen weten over Mentality.

Het programma: 

  • Sander Metaal gaat in op hoe Mentality méér is dan enkel acht ‘hokjes’. Hoe? Dat hoor je tijdens de webcast!  
  • Aan de hand van recente campagnes, advertenties en commercials uit verschillende sectoren laat Sander je vervolgens zien hoe je een community rond je merk bouwt. 
  • André Kamphuis vertelt hoe de Mentality-milieus aan hun woonomgeving zijn verbonden. Wat betekent dat voor de winkels en de horeca die ze graag dichtbij willen hebben? En wat mag online of verder uit de buurt? 

Deze webinar is goed voor:

  • Marketing professionals
  • Communicatiespecialisten
  • Iedereen die binnen marketing, communicatie, branding en strategie werkt.
  • Maar ook voor productdevelopment en beleidsmakers.

Last-minute aanmelden?

Inschrijven voor de webcast is via de website helaas niet meer mogelijk. Voor een last-minute inschrijving, stuur dan een e-mail naar aanmelding@motivaction.nl.

Lockdown en leefstijl

02.08.2021 - Anderhalve meter afstand, gesloten winkels, mondkapjes; iedereen in Nederland had er mee te maken de afgelopen maanden. Corona is inmiddels net zo'n onderdeel van ons allemaal als het Nederlands Elftal, het weer of de Hema. 

Gender acceptatie voornamelijk bepaald door waarden

16.08.2021 - Non-binair mag dan wel een ‘nieuw’ begrip zijn voor de meeste mensen, je niet thuis voelen in de categorie van man of vrouw is al langer bekend binnen de LHBTI-gemeenschap. 

Doe zelf de test: welk mentality milieu ben jij?

Het Mentality-model deelt Nederlanders op in acht milieus naar hun levensinstelling. Deze milieus definiëren we op basis van persoonlijke opvattingen en waarden die aan hun leefstijl ten grondslag liggen. In welk Mentality-milieu pas jij?

ESOMAR02.jpg LidVanMOA.png ESOMAR02.jpg GLOBALNR02.jpg

  ISO14001.png  ISO20252.png  ISO26362.png