Millennial Monitor - stel jouw vragen aan millennials

Waarom Millennials?

In Nederland zijn er ruim 4 miljoen millennials; mensen geboren tussen 1980 en 2000. Het is een specifieke doelgroep die na generatie X komt: generatie Y aangevuld met een deel Gen Z-ers. Als groep hebben zij wezenlijk andere waarden dan voorgaande generaties, wat hen uniek maakt.

We kwamen al veel te weten over deze generatie op basis van de Millennial Monitor. Hiermee kunnen we ook jou inzicht bieden in hoe millennials denken over je merk, producten en marketing en in hoe hun houding is ten opzichte van bepaalde thema’s en trends. Wij kijken daarnaast naar de drijfveren achter deze meningen en het gedrag, want ook op dit gebied verschillen millennials.

Op basis van jarenlang Mentality-onderzoek onderscheiden we in deze groep verschillende typen. Je kunt ze niet allemaal over een kam scheren. Wil jij beter aansluiten op de behoeften van de generatie millennials? Je kunt deelnemen aan ons omnibus onderzoek en zo input ontvangen voor een effectief marketing- en communicatiebeleid.

 

Neem deel aan de Millennial Monitor tegen lage kosten

Tweemaandelijks voeren wij het omnibusonderzoek uit onder de leden van ons StemPunt-panel. Uit ruim 60.000 leden trekken we een voor Nederland representatieve steekproef van 500 respondenten, in de leeftijdscategorie van millennials. We kunnen deze steekproef indien gewenst aanvullen met een boost van Gen Z om zo nog beter inzicht te krijgen in de jongste generaties.

 

Hoe werkt het in de praktijk?

Je neemt deel met maximaal vijf vragen voor slechts € 2.000,-. Uiteraard geven wij graag advies over de optimale vraagstelling en de indeling van de vragenlijst. Binnen één werkweek na het veldwerk krijg je de antwoorden op jouw vragen.

Wil je meer weten over de Millennial Monitor? Neem dan contact op met Ester Koot.

 

+31 (0)20 589 82 36

Vul bij interesse dit formulier in, dan nemen wij contact met je op voor extra informatie.

Bekijk hier de privacy policy

Facebook Twitter LinkedIn