FastTrack 2 Big Ideas

Binnen 7 dagen van customer insights naar grove proposities.

 

Je bent marketeer met weinig tijd...

..en je hebt net een gat in de markt ontdekt dat de concurrent (nog) niet ziet. Dus wil je snel de markt op met een snaar strakke propositie. Eentje waar jouw toekomstige klanten direct voor op de fiets springen. Of misschien zie je een enorme kans maar lukt het je maar niet om de juiste propositie te bepalen.

Normaal zou je vol in de research duiken. Ontdekken wat er in het hoofd en hart van jouw klanten omgaat. Kwantitatieve CRM data uitpluizen. Kwalitatief onderzoek doen. Dat vervolgens weer vertalen naar customer insights. En als het even kan naar big ideas, compleet met belofte en bewijsvoering. Zodat het reclamebureau optimaal gebriefd kan worden.

Maar ja, dat kost zo twee, drie maanden van je kostbare tijd...en geld. En dat heb je niet...

 

FastTrack 2 Big Ideas biedt uitkomst

Binnen 7 dagen brengen Motivaction en MarketingCommunicatie bureau Brandstof360, jou van customer insights naar big ideas en grove proposities! Dat doen we niet alleen snel en grondig, maar we doen het ook samen met jouw team.

 

Wat doen we precies

We koppelen jouw beschikbare CRM data aan kennis over de drijfveren van je doelgroep. We crunchen die data vervolgens naar thema's die relevant zijn.  We doen beknopt kwalitatief onderzoek naar de wensen en dilemma's van je (potentiële) klanten. We rapporteren direct vertaald naar customer insights (geen dikke verslagen meer). En we maken het geheel af met een creatieve sessie in de vorm van een Big Idea Workshop. Daarin vertalen we de verzamelde inzichten alvast naar een mogelijke propositie. Last but not least confronteren we de eerdere deelnemers aan het onderzoek met onze (ruwe) ideeën.  
 

En als je wilt zetten we dit – na die 7 dagen - ook razendsnel om in nieuwe creatieve concepten! Je hoeft ons daar niet meer voor te briefen.

 

Klant Cases: Bewijsvoering van ons kunnen

Het is heel veel, en in een hele korte tijd. Maar het kan en het werkt. We hebben het immers al aardig wat keren, samen met Brandstof360, gedaan. En ook nog eens naar volle tevredenheid van onze klanten: bijvoorbeeld met Interpolis en Werkspot.

 

Meer weten?

Dus ben je een marketeer met goede ideeën, zie je nieuwe kansen in de markt, maar heb je niet alle tijd van de wereld? Dan is FastTrack 2 Big Ideas de oplossing!

Wil je meer weten: download dan hier de pdf over FastTrack 2 Big ideas of neem contact op met Sander Kluiters of Irene Zondervan.

 

 

Facebook Twitter LinkedIn