Magnet Employer

Ben je dringend op zoek naar nieuw talent voor jouw organisatie? Blijven reacties uit, of is er een mismatch tussen kandidaten en de rol die vervuld moet worden? Stop met zoeken en zorg dat de juiste kandidaat jouw bedrijf zelf weet te vinden. Magnet Employer helpt je daarbij.

Deze HR-propositie van Motivaction en marketing-communicatiebureau Brandstof360 is een unieke combinatie van marktonderzoek en inzicht gedreven marketing. Gebundelde krachten leiden tot nieuwe inzichten. Het voordeel? Een onderbouwd HR-campagneconcept binnen 1 maand. Dit vormt de basis voor campagnes die meteen getest worden onder de doelgroep.

 

Van idee naar campagne

Met Magnet Employer ben je zeker van een goed onderbouwde campagne. We helpen jou verder kijken dan de vaardigheden die een nieuwe medewerker moet hebben, en letten op de match tussen jou als organisatie en de kandidaat. We zorgen voor een scherpe definitie van het beste talent en een efficiënte communicatieaanpak voor die doelgroep.
 

Hoe werkt het?
 

  • Kwalitatief onderzoek: we observeren bij jou op de werkvloer de processen en dynamiek, zo krijgen we een goed beeld van de organisatie.
  • Combineren van data: de bevindingen van onze observaties koppelen we aan bestaande CRM-data en het Mentality-model.
  • Talent profiel: we stellen een profiel op van het beste talent en formuleren een passende communicatie aanpak.
  • Big ideas workshop: tijdens deze workshop formuleert jouw team samen met een creatieve denker en een onderzoeker meerdere campagne ideeën die aansluiten op het vastgestelde profiel.
  • Testen van campagne: de mogelijke campagnes leggen we direct voor aan de doelgroep en met hun input kiezen we de beste strategie.
     

Zo heb je een bewezen HR-campagne nog voordat deze gelanceerd is! En kun jij met een geteste strategie de arbeidsmarkt op.
 

Neem voor meer informatie contact op met Ester Koot.
 

+31 (0)20 589 82 36

Meer informatie? Neem contact op:

Facebook Twitter LinkedIn