Motivaction en het milieu

Motivaction is zuinig op het milieu, daarom werken wij volgens een meerjarig milieubeleidsplan met als leidraad de norm ISO-14001 Milieumanagementsystemen. Uitgangspunt is dat onze ‘maatschappelijke footprint’ kleiner moet worden. Wij streven hierbij naar een gezonde balans tussen onze bedrijfsmatige doelstellingen, de doelstellingen op het gebied van personeelsbeleid en de maatschappelijke doelstellingen met betrekking tot het milieu.

Hoe doen we dat? Motivaction formuleert elk jaar concrete plannen en houdt de voortgang van de uitvoering van die plannen bij. Resultaten die wij tot nu toe geboekt hebben zijn onder meer het terugbrengen van papiergebruik door het introduceren van de nieuwste printers met ‘follow-me’-instelling en we maken gebruik van hervulbare cartridges. 

Verder zetten wij in op minder benzinegebruik door het rijden in elektrische en energiezuinige auto’s en bijvoorkeur bezoeken we onze klanten door op de e-bikes te komen. Daarnaast gebruiken wij groene stroom, wordt er uitsluitend papier met een FSC-keurmerk ingekocht, kiezen wij voor een CO₂-neutrale postbezorging en is er een maandelijkse vegetarische lunch.


Zie je nog meer kansen voor ons om het milieu te ontlasten? Neem dan contact op met Pieter Paul Verheggen.

Facebook Twitter LinkedIn