Over Motivaction - marktonderzoeksbureau

Motivaction weet wat mensen drijft

Of het nu gaat om het toepassen van Artificial Intelligence om betere zorg voor chronisch zieken te realiseren of het vergroten van de penetratie van Tikkie onder de Gen Z-doelgroep. In vrijwel elk vraagstuk draait het om wat mensen ermee kunnen, willen of doen.

Al sinds onze oprichting in 1984 zijn we dagelijks bezig met het zoeken naar, en vinden van, de motieven en drijfveren achter gedrag. Voor zowel de B2B- als B2C sector werken wij met een enthousiast team van meer dan 90 (research) professionals, met elk hun specifieke expertise, vanuit ons pand in hartje Amsterdam.

We zijn een onafhankelijk bureau met creatieve denkers. In samenspraak met opdrachtgevers gaan we op zoek naar de beste oplossing voor het betreffende vraagstuk. Daarbij denken onze experts net wat verder met de klant mee.

 

 

Wat bieden we onze klanten:

  • Gevestigde en innovatieve onderzoeks- en data analytics methodes
  • Duiding geven aan resultaten: vertaalslag van data naar concrete bevindingen en insights
  • Combinatie van up-to-date sector-, marketing- en marktonderzoekskennis
  • Eigen onderzoeksstudio’s met meekijkfaciliteiten voor kwalitatief onderzoek
  • Een onderzoekscommunity van meer dan 65.000 leden voor kwantitatief onderzoek
  • Een database met (bijna) 35 jaar benchmark-data
  • In-house capaciteit voor creatie van dashboards en infographics
  • Toegang tot ons unieke Mentality model


Wij zijn er trots op dat we in de top 3 staan van de MOAwards voor marktonderzoeksbureau van het jaar (2018) en dat we al vier jaar op rij een 8 of hoger op klanttevredenheid scoren.


Wil jij weten wat jouw doelgroep beweegt? Je nieuwe strategie baseren op bewezen inzichten?

Wij bieden diepgaande inzichten in groepen burgers, consumenten en zakelijke doelgroepen door middel van scherpe concurrentieanalyse, segmentatieonderzoek en doelgroepanalyse. Input voor jouw communicatie- en marketingstrategieën!Motivaction is aangesloten bij verschillende vakorganisaties op het gebied van marktonderzoek en is lid van een aantal internationale netwerken die zekerheid en betrouwbaarheid bieden:     
 

Marktonderzoeksnetwerk Motivaction

 

Facebook Twitter LinkedIn