Bijbaan HR-assistent

Ben jij op zoek naar een relevante bijbaan naast je HRM-opleiding? Of heb je al wat ervaring en ben je op zoek naar een flexibele parttime functie? Lees dan verder!

 

Motivaction weet wat mensen drijft

Als fullservice bureau voor onderzoek en strategieontwikkeling met meer dan 100 collega’s beschikt Motivaction over ruim 30 jaar deskundigheid in vele bedrijfstakken. Onze kennis en ervaring zetten wij in om een breed scala aan opdrachtgevers te adviseren over marketing-, management- en beleidsvraagstukken. Motivaction beschikt over diepgaande kennis van doelgroepen en inzicht in hoe de markt en de samenleving veranderen. Wij voeren zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek uit en bieden daarnaast met diverse segmentatiemodellen een verklarend kader voor de belevingswereld en het gedrag van consumenten, burgers en werknemers. Op universiteiten en hogescholen is Motivaction bekend van onder meer het Mentality-model en ook in de media kom je ons regelmatig tegen.

 

Over de werkzaamheden

Bij Motivaction krijg je te maken met alle activiteiten die van belang zijn voor de in-, door-, en uitstroom van medewerkers binnen de zakelijke dienstverlening. Je gaat je onder andere bezig houden met de onderstaande taken.

Projectmatig:

 • Training & ontwikkeling: meedenken over de vormgeving van talentontwikkeling binnen Motivaction, het plannen en organiseren van trainingen.
 • PR: Motivaction heeft een partnerschap met studentenorganisatie Marketing Associatie Amsterdam. Je onderhoudt het contact en organiseert samen workshops en trainingen.

HRM-1.png

Dagelijks/wekelijks:

 • Sollicitaties: je maakt vacatureteksten, zoekt actief naar geschikte kandidaten op het web en beheert onze sollicitatie-inbox.
 • Personeelsadministratie: je denkt proactief mee over de vraag hoe de administratie geoptimaliseerd kan worden en beheert samen met onze finance-medewerker de personeelsdossiers.

HRM-2.png

Ben je onze ideale kandidaat? Dan herken je jezelf sterk in de volgende punten!

 • Je bent sociaal en communicatief vaardig
 • Je bent gedreven om een sterke professional te worden
 • Je werkt goed zelfstandig, je bent betrouwbaar en secuur en hebt een aanpakkersmentaliteit
 • Je bent flexibel en vindt het leuk om diverse werkzaamheden op je te nemen
 • Plannen en organiseren reken je tot je kernkwaliteiten
 • Je hebt een relevante achtergrond of volgt bijvoorbeeld een hbo-bachelor Human Resource Management
 • Je hebt sterke affiniteit met het HRM-vak en voor de ontwikkeling van professionals in de zakelijke dienstverlening in het bijzonder

 

Wat bieden wij?

Een flexibele parttime functie (gemiddeld 16 – 24 uur per week) binnen een creatieve en stimulerende werkomgeving in hartje Amsterdam, een uurloon van €10,50, aangevuld met vakantiegeld en een vakantievergoeding.

Binnen deze functie is veel ruimte voor jouw inbreng en initiatief en krijg je de kans om jouw kwaliteiten en talenten in te zetten en relevante werkervaring op te doen voor de toekomst. Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Mail dan een korte motivatiebrief met je CV aan sollicitatie@motivaction.nl.  

 

Zit er Motivaction in jouw toekomst?

Wij doen onderzoek naar de ontwikkelingen in de maatschappij en dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking. Daarom streven wij naar diversiteit binnen al onze teams.

Heb je vragen over de stage of over onze manier van werken? Neem dan contact op met Damiano Pieters (HRM-manager) via 0628095139. Herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar sollicitatie@motivaction.nl.

Facebook Twitter LinkedIn