Motivaction zoekt een HR-stagiair(e)!

Zoek je in 2022 een leerzame stage op het gebied van human resource management (HRM) en ben jij een energieke, enthousiaste student(e) die graag een tijd wil werken in een uitdagende marketingomgeving? Dan is deze stage bij hét onderzoeksbureau in hartje Amsterdam echt iets voor jou!

 

Motivaction weet wat mensen drijft

Als fullservice bureau voor onderzoek en strategieontwikkeling met meer dan 100 collega’s beschikt Motivaction over ruim 30 jaar deskundigheid in vele bedrijfstakken. Onze kennis en ervaring zetten wij in om een breed scala aan opdrachtgevers te adviseren over marketing-, management- en beleidsvraagstukken. Motivaction beschikt over diepgaande kennis van doelgroepen en inzicht in hoe de markt en de samenleving veranderen. Wij voeren zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek uit en bieden daarnaast met diverse segmentatiemodellen een verklarend kader voor de belevingswereld en het gedrag van consumenten, burgers en werknemers. Op universiteiten en hogescholen is Motivaction bekend van onder meer het Mentality-model en ook in de media kom je ons regelmatig tegen.

 

Over de stage

Als HR-stagiair(e) bij Motivaction krijg je te maken met alle activiteiten die van belang zijn voor de in-, door-, en uitstroom van medewerkers binnen de zakelijke dienstverlening. Je stage voer je uit onder begeleiding van Damiano Pieters, die de eindverantwoordelijkheid draagt voor alle HRM-gerelateerde activiteiten binnen Motivaction. Je gaat je onder andere bezig houden met de onderstaande taken.

Projectmatig:

 • Training & ontwikkeling: meedenken over de vormgeving van talentontwikkeling binnen Motivaction, het plannen en organiseren van trainingen.
 • PR: Motivaction heeft een partnerschap met studentenorganisatie Marketing Associatie Amsterdam. Je onderhoudt het contact en organiseert samen workshops en trainingen.
 • Er is ruimte voor het uitvoeren van een stageonderzoek dat aansluit bij jouw interesse en ervaring.

 

 

Dagelijks/wekelijks:

 • Sollicitaties: je maakt vacatureteksten, zoekt actief naar geschikte kandidaten op het web, beheert onze sollicitatie-inbox en woont regelmatig sollicitatiegesprekken bij.
 • Personeelsadministratie: je denkt proactief mee over de vraag hoe de administratie geoptimaliseerd kan worden en beheert samen met onze finance-medewerker de personeelsdossiers.

 

 

Ben je onze ideale kandidaat? Dan herken je jezelf sterk in de volgende punten!

 • Je bent sociaal en communicatief vaardig
 • Je bent gedreven om een sterke professional te worden
 • Je werkt goed zelfstandig, je bent betrouwbaar en secuur en hebt een aanpakkersmentaliteit
 • Je bent flexibel en vindt het leuk om diverse werkzaamheden op je te nemen
 • Plannen en organiseren reken je tot je kernkwaliteiten
 • Je volgt een hbo-bachelor Human Resource Management
 • Je hebt sterke affiniteit met het HRM-vak en voor de ontwikkeling van professionals in de zakelijke dienstverlening in het bijzonder

 

Praktische informatie

We bieden deze stage aan vanaf maart/april 2022, voor 4 of 5 dagen per week en een duur van 5 tot 8 maanden.

De bruto stagevergoeding per maand voor een 40-urige werkweek bedraagt bij een HBO derdejaars meewerkstage € 350,-.

 

Zit er Motivaction in jouw toekomst?

Wij doen onderzoek naar de ontwikkelingen in de maatschappij en dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking. Daarom streven wij naar diversiteit binnen al onze teams.

Heb je vragen over de stage of over onze manier van werken? Neem dan contact op met Damiano Pieters (HRM-manager) via 0628095139. Denk je dat jij de stagiair(e) bent die we zoeken? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar sollicitatie@motivaction.nl.

Facebook Twitter LinkedIn