Vacature: Projectcoördinator bij Team Respondentenselectie en Facility Management

Ben jij geïnteresseerd in marktonderzoek? Heb je een flinke mensenkennis? Én ben jij iemand die projecten in goede banen kan laten lopen? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe Projectcoördinator!

Als Projectcoördinator bij ons team Respondentenselectie en Facility Management zorg jij er samen met je collega’s voor dat een kwalitatief onderzoeksproject optimaal verloopt. Je vertaalt de onderzoeksvraag van de opdrachtgever naar een passende doelgroep, zoekt de juiste respondenten en zorgt dat op de dag van het onderzoek alles tot in de puntjes geregeld is. Ook trek je steekproeven, schrijf je uitnodigingsteksten en creëer je campagnes om moeilijke selecties waar te maken.

Het is een uitdagende functie waarin jij verantwoordelijk bent voor het selectieproces van respondenten en het aanspreekpunt vormt bij vragen over die selecties. Dit doe je natuurlijk niet alleen: je werkt nauw samen met de respondentenselecteurs binnen het team en onze onderzoekers.

 

Ben jij onze ideale kandidaat?

Als Projectcoördinator houd je ervan om processen soepel te laten verlopen, beschik je over een goede dosis mensenkennis en ben je communicatief vaardig en creatief. Daarnaast:

 • Heb je HBO/WO denkniveau
 • Ben je tenminste 4 dagen per week beschikbaar
 • Heb je relevante werkervaring en kun je zowel zakelijk als persoonlijk met respondenten communiceren
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Beschik je over goede kennis van Excel en Outlook
   

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een werkplek waarin je jouw projectmanagement skills optimaal kunt inzetten en ontwikkelen
 • Samenwerken met ambitieuze studenten én ervaren onderzoek-experts, die graag hun kennis delen
 • De mogelijkheid om flexibel je dagen in te delen
 • Een bruto-uurloon van €11,- per uur (aangevuld met een vakantie-vergoeding en vakantiegeld)
   

Zit er Motivaction in jouw toekomst?

Voor vragen over de inhoud van de functie en onze manier van werken kun je contact opnemen met Damiano Pieters (HR adviseur) via 020 589 83 83. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een brief met cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook Twitter LinkedIn