Stage onderzoek bij team Media, Telecom, Cultuur en Vrije Tijd

Jesse Klaver of Thierry Baudet? Backpacken of all-inclusive? Gamen of hardlopen? Mensen maken hun eigen keuzes en hebben verschillende voorkeuren. Maar waarom? Met het Mentality-onderzoeksprogramma geven we inzicht in de onderliggende verschillen in waarden en drijfveren van mensen. Want als je begrijpt wat mensen drijft, kun je beter op hun wensen en behoeften aansluiten.

Voor het Mentality-onderzoeksprogramma, in dit geval specifiek voor de domeinen vrije tijd en vitaliteit, zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die affiniteit heeft met data-analyse, profiling, waardensegmentatie, sociologie, sociale psychologie en/of economische psychologie.

 

Over de stage

Om het Mentality-onderzoek op de domeinen vitaliteit en vrije tijd verder uit te breiden en te verdiepen, zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die deze projecten kan ondersteunen:

Je gaat samen met collega’s in het team Media, Telecom, Cultuur en Vrije Tijd (MTCV) de vrijetijdsprofielen op basis van Mentality beschrijven, verdiepen en visueel weergeven. Op het gebied van vitaliteit heeft Motivaction daarnaast de domeinspecifieke doorvertaling Vitality gemaakt. Met dit onderzoek bieden wij inzicht in de drijfveren, normen en waarden van verschillende doelgroepen op het gebied van vitaliteit. Ook bij dit model zul je helpen met het verder aanscherpen en verdiepen.

 

Wie ben jij?

We zoeken iemand die een WO-opleiding volgt en affiniteit heeft met (kwantitatief) onderzoek. Onze ideale kandidaat is analytisch sterk, kan goed schrijven en is daarnaast creatief in het visueel weergeven van onderzoeksdata.

Naast ondersteuning in de domeinen vitaliteit en vrije tijd, is er ook voldoende ruimte om met andere projecten mee te draaien in het team MTCV. Je belangrijkste werkzaamheden en verantwoordelijkheden zullen zijn:

  • Data-analyse
  • Onderzoeksrapportage
  • Visuele weergave van de vrijetijdsprofielen en vitality-groepen
  • Ondersteunende activiteiten (zoals veldwerkcoördinatie, grafieken maken) voor andere onderzoeken

 

Praktische info

Stageperiode: 3 á 4 maanden (liefst per begin september), 3 tot 5 dagen per week.

Stagevergoeding: € 450,- euro per maand voor masterstudent, € 350,- euro per maand voor WO-bachelorstudent (bij full time).

 

Kom jij bij ons stage lopen?

Mail dan een motivatiebrief met je CV aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Met inhoudelijke vragen over de stage kun je terecht bij Merel Zuiderduin (Team MTCV) 020 589  82 98/06 40 22 33 32 of Damiano Pieters (HRM) via 020 589 83 82/06 28 095 139.

 

Facebook Twitter LinkedIn