Vacature: IT-projectmanager

Wil jij als IT-projectmanager de schakel zijn tussen het development team en de product owners? Wil jij jouw development ervaring inzetten als project manager?

De wereld van marktonderzoek is volop in beweging. Bij Motivaction is innovatie daarom erg belangrijk. Het IT-team speelt hierin een sleutelrol. Van de doorontwikkeling van onze vragenlijstensoftware tot projecten als Workmotiv of de World of Glocalities-tool. Onze programmeurs zetten hun vaardigheden in om samen mooie dingen te bouwen.

Het IT-development team bestaat uit 4 (backend/ front-end) developers, een database engineer, een systeembeheerder en onze head of insights technologies. In jouw rol als IT-projectmanager vorm jij de schakel tussen onze programmeurs en de product owners.

Jouw werkzaamheden als IT-projectmanager zijn onder andere het dagelijks aansturen van het development team. Daarnaast beoordeel én plan je IT-verzoeken in. Naast jouw managementrol ben je zelf ook aan het programmeren. Dit zal 25% van je tijd in beslag nemen. Er wordt Agile/Scrum gewerkt en men maakt gebruik van DevOps. Jij leidt dit in goede banen.
 

Jouw profiel:

 • 6 tot 10 jaar relevante werkervaring (ervaring in programmeren en projectmanagement)
 • Je bent een echt meewerkend voorman en wil dus zelf ook programmeren
 • Je bent bekend met: C# .NET, ASP, SQL Server en Javascript
 • Je hebt daarnaast ervaring met PowerBI en SharePoint, het liefst ook met PowerApps en MSFlow
 • Je bent een echte problem solver en komt met creatieve oplossingen voor de uitdagingen van een dynamische werkomgeving
   

Motivaction biedt je in deze fulltime functie (40-urige werkweek):

 • Een prachtige werklocatie in het centrum van Amsterdam
 • De mogelijkheden om je kernkwaliteiten ten volle in te zetten voor onze opdrachtgevers en om veel te leren van ervaren IT-collega’s
 • Volop ruimte om te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • De dynamiek en energie die horen bij een middelgrote zakelijke dienstverlener en tegelijkertijd de relaxte sfeer van een hecht IT-team

Naast je salaris, dat afhankelijk is van je werkervaring, biedt Motivaction je onder meer een premievrije pensioenopbouw, een winstdelingsregeling, telefoon- en internetkostenvergoeding en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

 

Zit er Motivaction in jouw toekomst?

Ben jij de gedreven en enthousiaste IT-professional die wij zoeken, zoek ons dan op. Voor vragen over de functie-inhoud en onze manier van werken kun je contact opnemen met Jeroen Komen. Stuur je motivatiebrief met cv per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Facebook Twitter LinkedIn