Vacature: (junior) researcher HR-vraagstukken bij Sparkey

Gezocht: (junior) researcher HR-vraagstukken

Slaat de spark tussen jou en ons over?

Wil je aan de slag voor werkgevers die de werkbeleving in hun organisatie naar het hoogste niveau willen brengen? Of voor organisaties die inzicht willen hebben in hun imago om vervolgens hun employer branding vorm te geven? Of wil je HR-trends in kaart brengen? Sparkey zoekt per direct versterking! Wij zijn het onderzoeksteam binnen Motivaction dat zich specifiek richt op arbeidsmarktonderzoek en hebben als missie dat de spark tussen werkgever en werknemer overslaat. Want blije en gezonde medewerkers zijn key voor het succes van een organisatie.

 

Stel nou dat jij je hierin herkent…

 • Je bent een onderzoekstalent (of je verwacht het te worden)
 • Je hebt sterke interesse in HR- en organisatievraagstukken en/of employer branding
 • Je blinkt uit in het stellen van scherpe vragen; in een vragenlijst of in een gesprek met collega of klant
 • Je beschikt over een scherpe geest en kan gedachten helder op papier zetten, voor het schrijven van onderzoeksrapportages of voorstellen aan klanten
 • Je hebt een wo-diploma op zak

 

… en je zoekt dit in een baan:

 • Een fulltime job in een klein team met de kenmerken van een start-up binnen een grotere organisatie.
 • Een organisatie waar jouw ontwikkeling centraal staat. Zo voeren we groeigesprekken en zijn er volop mogelijkheden voor training en opleiding.
 • Collega's waar je happy van wordt, (digitale) feestjes, skiën tijdens de jaarlijkse Moti-Mountains-trip en andere activiteiten.
 • Een fijne werkplek op ons kantoor, met lekker veel planten, heerlijke koffie, fruit en (zodra het weer kan) een gezellige lunch. En dat aan rand van de Jordaan. De Moti-boot ligt klaar voor de deur. Een rondje lopen of een tochtje over de gracht is nooit hetzelfde.
 • De mogelijkheid om thuis te werken. Uiteraard zorgen we ervoor dat je thuis een top werkplek hebt. Inclusief bureaustoel, laptop en een groot scherm. Een thuiswerkvergoeding is geregeld.
 • Ruimte om je frisse nieuwe ideeën te delen met ons. We worden graag geïnspireerd en inspireren jou ook graag. We staan open voor meningen die anders zijn dan die van ons.
 • Uitdagend werk waarin je klanten écht een stap verder helpt.
 • Zaken als vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioen- en winstdelingsregeling, telefoon- en internetkostenvergoeding zijn allemaal netjes geregeld.

 

Dan zou het goed kunnen dat jij & Sparkey bij elkaar passen!

We zijn vooral op zoek naar de juiste match en vinden dat nog veel belangrijker dan waar je vandaan komt en hoe je eruit ziet. We willen een diverse en inclusieve organisatie zijn, die ruimte biedt aan iedereen. Via deze link kun je direct solliciteren. Je krijgt eerst een aantal stellingen van onze WorkProfiler-scan omdat we graag willen weten wat voor type medewerker jij bent. Aan het einde kun je je CV uploaden en een korte motivatie toevoegen. We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 10 januari 2022.

Mocht je om welke reden dan ook de scan niet in willen vullen, stuur dan een mail met een motivatie en je cv aan Motivaction International B.V., t.a.v. Damiano Pieters, HR-manager, naar sollicitatie@motivaction.nl ovv vacature Sparkey.

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Voel je vrij om je vragen te stellen over werken bij Sparkey één van je toekomstige collega’s: Anna, Sanne, Francine, Ester of Bob.

 

Je hebt gesolliciteerd, en dan?

vacature-1.png   Als we jouw sollicitatie hebben ontvangen en wij voelen al een lichte vonk overslaan, dan maken we graag een afspraak om je beter te leren kennen.  
vacature-2.png Als we dan van beide kanten een klik voelen, volgt er een tweede gesprek zodat je een nog beter beeld krijgt van ons team en hoe een dag binnen Sparkey er uit ziet. En wij krijgen een nog beter beeld van jou.
vacature-3.png Onderdeel van het tweede gesprek is een assessment, waarin we je vragen om enkele opdrachten uit te voeren die te maken hebben met kwantitatief onderzoek.
vacature-4.png Als we definitief aan beide kanten besluiten dat we een match zijn, maken we het contract in orde en tekenen dit. We kijken uit naar je eerste werkdag waarop we je met open armen zullen ontvangen.

Meer over Motivaction

Motivaction is het grootste onafhankelijke insights- en marktonderzoeksbureau van Nederland. Motivaction weet wat mensen drijft door al 30 jaar onderzoek te doen naar motivatie en drijfveren van mensen. We bieden een professionele én informele werkomgeving, en de organisatie is volop in ontwikkeling. Sterke betrokkenheid bij opdrachtgevers, continue aandacht voor de kwaliteit van onze producten en voor de samenwerking met collega's zijn sleutelbegrippen in ons bedrijf.

Als fullservice bureau werken we met zo’n 90 collega’s bij Motivaction in verschillende specialismen op het gebied van kwantitatief onderzoek, kwalitatief onderzoek, marktsegmentatie en data-analyse.

+31 (0)20 589 82 36

Facebook Twitter LinkedIn