Vacature: Research Manager Zorg

Heb jij ervaring met vraagstukken in de zorg? Dan is deze functie iets voor jou. Wij zoeken namelijk een enthousiaste en commercieel ingestelde onderzoeker en adviseur (medior/senior) die het zorgdomein verder uitbouwt. Samen met twee andere experts ga je aan de slag met het thema en doe je onderzoek naar vraagstukken in de zorg. Voor zorgverzekeraars achterhaal je bijvoorbeeld hoe burgers het beste geïnformeerd kunnen worden over zorgverzekeringen en voor het VWS onderzoek je de drempels om te vaccineren. Of je doet onderzoek naar de bereidheid van mensen om orgaandonor te worden. Kortom: belangrijk onderzoek voor de hele samenleving! 

 

Over jou

Ben jij onze nieuwe research manager? Dan:

 • heb jij ervaring en affiniteit met kwantitatief onderzoek en zorgvraagstukken
 • heb jij een universitaire master afgerond, bijvoorbeeld in economie, sociologie, psychologie of communicatiewetenschappen
 • ben ij in staat onderzoeksresultaten om te zetten naar praktische tips en handvatten voor opdrachtgevers in de zorgsector
 • ben jij goed in het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties

 

Wat ga jij doen?

Als onderzoeker:

 • acquireer jij nieuwe projecten bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers
 • investeer jij in duurzame relaties met onze opdrachtgevers
 • ontwerp, regisseer en voer jij onderzoeksprojecten uit
 • coach en begeleid jij (junior) researchers

 

Wie zijn wij? 

Ons Maatschappij-team bestaat uit bijna 20 collega’s en houdt zich bezig met uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken zoals zorg, duurzaamheid, veiligheid, polarisatie, mobiliteit en de kloof tussen overheid en burger. Wij voeren onze onderzoeken uit voor een groot scala aan overheidsinstellingen, zowel landelijk als regionaal. Ons team bestaat uit een verscheidenheid aan karakters, waarbij iedereen bevlogen en vanuit maatschappelijke betrokkenheid samenwerkt voor leuke en grote opdrachtgevers.

Motivaction heeft een platte teamstructuur en korte lijntjes, waarin we naar elkaar omkijken en elkaar ondersteunen. We zijn gericht op eigen verantwoordelijkheid en bieden iedereen de ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. 

 

Wat bieden wij jou?

Naast een gezellige en informele werkomgeving en een marktconform-plus arbeidsvoorwaardenpakket, bieden wij:

 • Fulltime dienstverband (32-40 uur)
 • De mogelijkheden om je talenten te ontplooien en je te laten inspireren door ervaren teamleden
 • Een omgeving waar initiatief alle ruimte krijgt en waar het nemen van verantwoordelijkheid hoog wordt gewaardeerd
 • Volop ruimte om te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • De kans om impactvolle onderzoekstrajecten te leiden voor overheid en burger

Wij doen onderzoek naar de ontwikkelingen in de maatschappij en dat kunnen wij het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking. Daarom streven wij naar diversiteit binnen ons team. Door een divers samengestelde organisatie zijn wij beter in staat om sociale vraagstukken in onze samenleving te analyseren en hierop te adviseren.  

 

Solliciteer hier

Neem voor meer informatie over de vacature onderzoeker en adviseur Zorg contact op met Ahmed Ait Moha via 020 589 83 83. 

Wil je solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar: sollicitatie@motivaction.nl.

Facebook Twitter LinkedIn