Vacature: parttime codeur

Wij zijn op zoek naar een student of parttimer die ons team Data Consultancy kan helpen met codeerwerk. Ben jij een HBO- of WO-student(e) die relevante werkervaring op wil doen met data-analyse en geïnteresseerd is in onderzoek? Of heb je affiniteit met onderzoek en ben je op zoek naar een flexibele parttimefunctie? Dan is deze functie perfect voor jou!

 

Het team

Binnen Motivaction houdt het Data Consultancy team zich bezig met al het online onderzoek. De codeurs, waar jij ook bij gaat horen, zijn verantwoordelijk voor het coderen van de open vragen binnen deze onderzoeken. Je komt te werken in een jong en gezellig team met een informele werksfeer, in het centrum van Amsterdam.

 

Over de functie

Als codeur werk je zelfstandig binnen het codeerteam, maar heb je veel contact met de projectleiders van onderzoeken waar je mee bezig bent. Jij zorgt ervoor dat de (open) antwoorden die onze respondenten in online onderzoek hebben gegeven handig ingedeeld kunnen worden, zodat de onderzoekers de resultaten kunnen analyseren en cijfers kunnen duiden. Een rol met veel verantwoordelijkheid waarin je aan uiteenlopende onderzoeken werkt!

 

Wat wij vragen:

Om onze nieuwe collega te worden is het belangrijk dat je secuur en zelfstandig werkt, communicatief bent en proactief ingesteld. Daarnaast:

  • Heb je HBO/WO-denkniveau, het liefst ben je tweede of derdejaars student
  • Ben je minimaal 16 uur beschikbaar
  • Heb je interesse in (markt)onderzoek

 

Wat wij bieden:

  • Een oproepcontract waarmee je flexibel je dagen in kunt delen
  • Een werkomgeving met doorgroeimogelijkheden en veel kans om jezelf te ontwikkelen
  • Een hecht team waarin je kunt samenwerken met gedreven collega’s en ervaren onderzoek-experts, die graag hun kennis delen

Voor meer informatie over de inhoud van de functie neem dan contact op met Damiano Pieters via 020 58 98 382. Stuur je sollicitatiebrief met cv per e-mail naar sollicitatie@motivaction.nl.

Facebook Twitter LinkedIn