Vacature: Projectmedewerker/codeur

Leer ons kennen


Bij Motivaction zijn we elke dag bezig met uitzoeken wat mensen drijft door middel van onderzoek. Door de jaren heen hebben we daarom het geluk om met een zeer gevarieerde klantenkring te kunnen werken: van de overheid tot de publieke omroep of bijvoorbeeld het FD. De ene keer analyseren we welke verpakkingen goed werken bij een supermarktproduct, de andere keer achterhalen we hoe bewoners van een gemeente denken over een beleidsverandering. Genoeg variatie dus!  
 
Hier kom jij kijken: Voor verschillende fases in het onderzoeksproces zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons komen versterken. 

Over de functie 


Als projectmedewerker ga je op verschillende manier helpen bij het verzamelen of het verwerken van onderzoeksgegevens. De ene keer doe je dit door open antwoorden uit vragenlijsten te coderen en de andere keer zit je (digitaal) bij een kwalitatief onderzoek om te notuleren. Soms gebeurt dit achteraf en werk je een interview na afloop uit. Als de omstandigheden het toelaten komt het ook voor dat je enquêtes afneemt op locatie. Je werkt veelal zelfstandig, maar onderhoudt ook nauw contact met de projectleiders van de desbetreffende onderzoeken. Jij zorgt ervoor dat de antwoorden die onze respondenten gegeven goed vastgelegd worden, zodat de onderzoekers de resultaten kunnen analyseren en de cijfers kunnen duiden.

Komen deze vaardigheden goed bij jou tot hun recht?  

 • Notuleren 
 • Transcriberen van een interview en het coderen van de antwoorden  
 • Vragenlijsten invoeren en ervoor zorgen dat deze kloppen 
 • Enquêteren (online en op locatie, zodra dit weer kan!) 


Lees dan vooral verder, wellicht is er een goede match! 

 

Ben jij onze ideale kandidaat?


Onze nieuwe collega werkt secuur en zelfstandig, is communicatief vaardig en proactief ingesteld. Daarnaast: 

 • Heb je HBO/WO denkniveau, liefst tweede of derdejaars student 
 • Ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar 
 • Heb je affiniteit met (markt)onderzoek 
 • Is ervaring met onderzoekswerkzaamheden een mooie pré, maar niet verplicht

Wat krijg je ervoor terug? 


Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat jij ervoor terugkrijgt als je bij ons aan de slag gaat. We zetten het hieronder voor je op een rijtje: 

 • Een oproepcontract waarmee je flexibel je dagen in kunt delen 
 • Een werkomgeving met veel kans om jezelf te ontwikkelen 
 • Samenwerken in een hecht team met gedreven collega’s en ervaren onderzoek-experts, die graag hun kennis delen


Voor meer informatie over de inhoud van de functie neem dan contact op met Damiano Pieters via 020 58 98 382. Stuur je sollicitatiebrief met cv per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Facebook Twitter LinkedIn