Vacature: Projectmedewerker Communicatie (24 - 28 uur)

Zoek jij een creatieve parttime functie (24-28 uur) naast je studie? Als projectmedewerker communicatie verzorg jij een op-en-top-service voor onze circa 65.000 StemPunt leden. Daarnaast creëer je dagelijks passende content voor de doelgroep, zoals uitingen op social media, websiteteksten en nieuwsbrieven. StemPunt is het online panel van Motivaction waarbij consumenten hun mening geven via online enquêtes. StemPunt vertaalt deze feedback en helpt zo organisaties en de overheid om hun producten, diensten en beleid te verbeteren. Klinkt deze functie jou goed in je oren? Dan maken we graag kennis met je.

 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je zet je fiets neer en loopt ons kantoor binnen aan de rand van de Jordaan. Met een dampende koffie naast je bekijk jij welke berichten er zijn binnengekomen van onze StemPunt-leden, en geef je hen vriendelijk antwoord op hun vraag of verzoek. Hierbij kun je verder denken dan de standaardoplossing, want elke situatie is anders. Daarna check je verschillende nieuwsbronnen om een actuele stelling te bedenken voor onze website en social media kanalen. Aan creativiteit verder geen gebrek, want we laten je ook graag meedenken en werken aan onze online campagnes. Dit kan zowel in de creatie van tekst als beeld. Zo vliegt de tijd voorbij en voor je het weet zit je werkdag er alweer op!

 

Wat ga jij doen?

  • Je geeft antwoord op de vragen van onze leden die wij via de mail, via de app of via social media ontvangen
  • Je speurt nieuwsbronnen af en schrijft op basis daarvan onze stelling van de dag
  • Je werkt actief mee aan onze online en offline campagnes door het schrijven van teksten voor social media, meedenken over manieren om nieuwe leden te werven en uitzoeken van passende beelden

 

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal HBO-werk en denkniveau
  • Je bent 24-28 uur beschikbaar verspreid over 3-5 werkdagen
  • Je hebt inlevingsvermogen en je bent klantgericht ingesteld
  • Je bent een taaltalent en je beheerst het Nederlands perfect
  • Je bent flexibel en vindt het leuk om diverse werkzaamheden op je te nemen
  • Ervaring met Illustrator, Photoshop en fotografie zijn een pré

 

Wat bieden wij?

Een flexibele parttime functie (24-28 uur) binnen een creatieve en stimulerende werkomgeving in het hart van Amsterdam, een uurloon van €10,-, aangevuld met vakantiegeld en een vakantievergoeding. Er is binnen deze functie veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Grijp deze kans om jouw kwaliteiten en talenten in te zetten bij StemPunt en relevante werkervaring op te doen voor de toekomst. Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Mail dan een korte motivatiebrief met je CV aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

Bedrijfsprofiel

StemPunt is het online panel van Motivaction met circa 65.000 leden. Bij StemPunt doen consumenten mee aan online onderzoeken. Je komt in een dynamisch team terecht waar je veel kunt leren en waar de sfeer energiek, enthousiast en gezellig is.

Facebook Twitter LinkedIn