Vacature: Research manager (kwantitatief) bij team Maatschappij

Spreken sociale vraagstukken jou aan? Heb jij ervaring met kwantitatieve onderzoeksprojecten – in het bijzonder over klanttevredenheid? En ben jij een talent op het gebied van relatiemanagement? Dan is deze functie iets voor jou.

Wij zoeken iemand die de lead wil nemen bij het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken voor een aantal uitvoeringsorganisaties van de overheid. Jij mag dus je tanden zetten in belangrijke onderzoeken voor de samenleving en grote maatschappelijke thema’s!

 

Hoe ga je dat doen?

Als research manager ontwerp, regisseer en voer je (primair kwantitatieve) onderzoeksprojecten uit. Je coacht en begeleidt ook (junior) researchers tijdens deze trajecten. Daarnaast investeer je in duurzame relaties met onze opdrachtgevers en creëer je bij zowel bestaande als nieuwe klanten mogelijkheden om onderzoeksprojecten uit te voeren.

 

Over jou

Ben jij onze nieuwe research manager? Dan:

  • Heb je ervaring met klanttevredenheidsonderzoeken, bij voorkeur in het maatschappelijk domein, en ben je bekend met de verschillende onderzoeksmethodieken die daarbij komen kijken (zoals customer journey’s, continue KTO’s en klantpanels)
  • Heb je een passie voor maatschappelijke vraagstukken en drijfveren
  • Heb je een universitaire master afgerond, bijvoorbeeld in sociale geografie, politicologie, sociologie of communicatiewetenschappen
  • Heb je circa 3 tot 5 jaar werkervaring in (primair) kwantitatief onderzoek
  • Heb je een ondernemende instelling, ben je wendbaar en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 

Wie zijn wij?

Ons Maatschappij-team houdt zich bezig met uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken zoals, duurzaamheid, veiligheid, polarisatie, mobiliteit en de kloof tussen overheid en burger. Wij voeren onze onderzoeken uit voor een groot scala aan overheidsinstellingen, zowel landelijk als regionaal. Ook doen we onderzoek naar de dienstverlening van een groot aantal overheidsinstellingen.

Ons team bestaat uit bijna 20 collega’s. We hebben een platte teamstructuur en korte lijntjes, waarin we naar elkaar omkijken en elkaar ondersteunen. We zijn gericht op eigen verantwoordelijkheid en bieden iedereen de ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. Ons team bestaat uit een verscheidenheid aan karakters, waarbij iedereen bevlogen en vanuit maatschappelijke betrokkenheid samenwerkt voor leuke en grote opdrachtgevers.

 

Wat bieden we jou?

Naast een gezellig en informeel team en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, bieden wij:

  • Fulltime dienstverband (36-40 uur)
  • De mogelijkheden om je talenten te ontplooien en je te laten inspireren door ervaren teamleden
  • Een omgeving waar initiatief alle ruimte krijgt en waar het nemen van verantwoordelijkheid hoog wordt gewaardeerd
  • Volop ruimte om te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • De kans om impactvolle onderzoekstrajecten te leiden voor overheid en burger

Wij doen onderzoek naar de ontwikkelingen in de maatschappij en dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking. Daarom streven wij naar diversiteit binnen ons team.

 

Solliciteer hier

Neem voor meer informatie over de vacature Research manager kwantitatief onderzoek contact op met Ahmed Ait Moha via 020 589 83 83.

Wil je solliciteren? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar: sollicitatie@motivaction.nl.

Facebook Twitter LinkedIn