Vacature: Researcher (kwalitatief onderzoek) bij team Commerciële Dienstverlening

Ben jij nieuwsgierig ingesteld? Wil je begrijpen waarom mensen doen wat ze doen? Of waarom ze vaak iets niet doen, terwijl ze zeggen dat ze het wel graag willen? Lees dan vooral verder!

Wij zijn op zoek naar een kwalitatief researcher die onderzoek wil doen naar de belevingen, houdingen en gedragingen van mensen. Je biedt onze klanten meer inzicht in wat hun doelgroepen beweegt en hoe trends ontstaan. In gesprekken met verschillende typen Nederlanders bespreek je de meest uiteenlopende onderwerpen: van financiële zelfredzaamheid tot de energietransitie en van communicatieonderzoek tot stakeholder- en reputatieonderzoek.

 

Wat ga je doen?

Je werkt in ons team Commerciële Dienstverlening aan projecten die vooral kwalitatief van aard zijn, maar als je de skills hebt kun je ook kwantitatieve projecten uitvoeren. Als researcher:

 • Onderhoud je contact met de klanten
 • Ben je verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van kwalitatief onderzoek
 • Voer je single-interviews, groepsdiscussies of kruip je via een e-Safari in de huid van consumenten
 • Analyseer en rapporteer je onderzoeksgegevens
 • Breng je adviezen uit op basis van je analyses en presenteer je deze soms aan klanten
 • Ondersteun je bij new-businessactiviteiten, zoals het opstellen van onderzoeksvoorstellen

 

Als onze nieuwe collega kwalitatief researcher:

 • Beschik je over een universitaire (research)master in een relevant vakgebied bijvoorbeeld
  sociologie, psychologie, marketing en/of communicatiewetenschap.
 • Heb je affiniteit met communicatie- en marketingvraagstukken en interesse in de zakelijke dienstverlening
 • Ben je klaar voor een volgende stap in je carrière
 • Wil je jezelf ontplooien, maar denk je ook aan teambelangen en ben je flexibel. Je schrikt niet terug om met enige regelmaat veldwerk op doordeweekse avonden uit te voeren.

Ons team bestaat uit 12 enthousiaste mensen, die dagelijks intensief met elkaar samenwerken. We hebben een grote diversiteit aan collega’s: de een interviewt wekelijks professionals in de financiële sector en de ander weet weer alles over de duurzaamheidstransitie. Buiten het werk wordt er veel georganiseerd om leuke dingen met elkaar te doen: wintersport, hardlopen, teamuitjes etc. Wil je graag van een onderzoeker zelf horen hoe werken bij ons is? Sanne vertelt je er alles over in haar blog.

 

Wat bieden wij?

Een dienstverband van 32 tot 40 uur per week met arbeidsvoorwaarden die in de onderzoeksbranche marktconform-plus zijn. Naast je salaris, dat afhankelijk is van je werkervaring, bieden wij jou onder meer veel opleidings- en trainingsmogelijkheden, een winstdelingsregeling, reiskosten- en onkostenvergoeding, telefoonkostenvergoeding en 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Bovenal kom je bij ons in een fantastische werkomgeving terecht, waar we samen hard werken én plezier maken! Wil je bij ons komen werken? Stuur dan uiterlijk 17 november je sollicitatiebrief met cv per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over de inhoud van de functie neem contact op met Sander Kluiters of Damiano Pieters via 020 589 83 83.

 

Facebook Twitter LinkedIn