Vacature: Researcher Maatschappij

Ben jij maatschappelijk betrokken, klantgericht en heb je affiniteit met onderzoek? Weet je wat er speelt in de samenleving en kun je de vertaalslag naar de onderzoeksprojecten maken? Dan hebben wij dé baan voor jou.

De onderzoekers en adviseurs van ons team Maatschappij houden zich bezig met uiteenlopende onderwerpen binnen het publieke domein en bieden hun klanten inzicht in de drijfveren van verschillende doelgroepen. Ze zijn actief op het gebied van burgerschap, de publieke sector, zorg, onderwijs, non-profits, ruimtelijke ordening plus diversiteit en inclusie. De vraagstukken die ze behandelen zijn net zo uiteenlopend: van communicatie-, reputatie-, en behoeftenonderzoek tot segmentatie-onderzoeken, persona-trajecten en gebiedsanalyses. Zo hebben we bijvoorbeeld onderzoek gedaan naar de bewustwording rondom cybersecurity, de acceptatie van genderdiversiteit en in hoeverre mensen bewuster bezig zijn met hun gezondheid sinds corona.

Wil je meer weten over wat team Maatschappij doet? Lees meer over onderzoek naar een baan als leraar, de opbouw van een raadspanel de marktverkenning van de groene vrijwilliger van de toekomst.

 

Wat ga je bij ons doen?

Als researcher bij Motivaction ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van onderzoeksactiviteiten zoals het opstellen van vragenlijsten, coördineren van kwantitatief veldwerk, analyseren en rapporteren van onderzoeksgegevens en het maken en geven van presentaties. Daarnaast:

 

 

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent een klantgerichte onderzoeker met aantoonbare kennis van SPSS en hebt affiniteit met waarden-/leefstijlonderzoek
  • Je hebt een sociaalwetenschappelijke universitaire (research) master in bijvoorbeeld sociologie, economie of sociale geografie
  • Je hebt 0 tot 3 jaar ervaring met kwantitatieve onderzoeksprojecten, en wil deze kennis in een commerciële omgeving inzetten voor opdrachtgevers uit de publieke sector

 

 

ahmed.png

 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Dienstverband van 32 tot 40 uur
  • Salaris dat afhankelijk is van je werkervaring
  • Reiskostenvergoeding, pensioen- en winstdelingsregeling
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  • Ruimte om te investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling
  • Fantastische collega’s en een prachtige werkplek

 

Zit er Motivaction in jouw toekomst?

Wij doen onderzoek naar de ontwikkelingen in de maatschappij en dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking. Daarom streven wij naar diversiteit binnen ons team. Door een divers samengestelde organisatie zijn wij beter in staat om sociale vraagstukken in onze samenleving te analyseren en hierop te adviseren.  

Neem voor meer informatie over de vacature marktonderzoeker kwantitatief onderzoek contact op met Ahmed Ait Moha (Teamleider) of Damiano Pieters (Hoofd HR) via 020 589 83 83. Stuur je motivatie met cv naar: sollicitatie@motivaction.nl.

Facebook Twitter LinkedIn