Vacature: Teamleider Data Analytics

Wil jij bijdragen aan de groei van data gedreven proposities bij klanten? Kun je ons team Data Analytics verder ontwikkelen, sturing geven en versterken met een commerciële insteek? Dan is dit jouw volgende functie. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die met Data Analytics-toepassingen actuele business vraagstukken van klanten kan helpen oplossen.  

 

Wie zijn wij?

Of het nu gaat om het toepassen van Artificial Intelligence om betere zorg voor chronisch zieken te realiseren, of het vergroten van het gebruik van Tikkie onder een jongere doelgroep. In vrijwel elk vraagstuk draait het om mensen en wat zij kunnen, willen of doen. Wij houden ons dagelijks bezig met die vraagstukken en de motieven en drijfveren achter gedrag. Team Data Analytics draagt hieraan bij door het analyseren van beschikbare gedragsdata (zoals sales gegevens of social media data) en het verrijken van klant specifieke databases.

Onze organisatie bestaat uit ruim 90 betrokken professionals met een passie voor hun vak. We vinden het belangrijk om kennis met elkaar te delen, ruimte te bieden aan nieuwe initiatieven en dat je bij ons jezelf kunt zijn.

 

Wat ga je doen? 

Meerwaarde leveren voor onze klanten. Met jouw ondernemersmentaliteit en ervaring in managementconsulting geef je vorm en uitvoering aan de strategie voor het Data Analytics-team. Je bouwt aan relaties met klanten en het verwerven van toegang tot klantdata, zodat je die data kunt integreren met o.a. onze Mentality-data. Op basis van jouw klantcontacten ben je in staat om de strategie bij te sturen en met het team proposities te ontwikkelen of aan te scherpen. Als meewerkend Teamleider Data Analytics bouw je aan een sterk team, geef je leiding aan drie directe collega’s en coach je hen waar nodig.

 

Wat wij van jou verwachten?

  • Een afgeronde WO-opleiding, bij voorkeur in econometrie, marketing, menswetenschappen of een economisch vakgebied
  • Ruime werkervaring in functies gerelateerd aan managementconsultancy, data science en marketing/insights. Je bent een ervaren gesprekspartner voor decisionmakers.
  • Stevige commerciële ervaring in data analytics en projectmanagement: je vindt dit leuk om te doen en bent er ook heel goed in.
  • Als Teamleider Data Analytics ben je veel bezig met nieuwe ontwikkelingen en mooie cases. Je haalt plezier uit het presenteren hiervan: intern, op congressen, maar ook online via blogs en video’s.
  • Bonus: ervaring met Cloud (Azure), SaaS, R en/of Python

 

Wat bieden wij jou? 

Een fulltime (40 uur) functie met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket (waaronder bijdragevrij pensioen) binnen een innovatieve, uitdagende en stimulerende werkomgeving in hartje Amsterdam. Binnen deze functie is er veel ruimte voor jouw inbreng en initiatief en krijg je volop de kans om jouw kwaliteiten en talenten in te zetten.

 

Klaar om aan de slag te gaan? 

Mail dan naar sollicitatie@motivaction.nl met je CV en een motivatiebrief. Als je nog vragen hebt over deze functie kun je die stellen aan Karel Slootman (Commercieel directeur) via 020 589 8382. 

Facebook Twitter LinkedIn