RVO.nl Werksessie: Kansen voor energie-innovaties

Dinsdag 31 maart organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in samenwerking met Motivaction, 5plus1 en Van Kempen Consultancy de werksessie ‘Kansen voor energie-innovaties’. Deze drie bureaus hebben van RVO.nl opdracht gekregen om onderzoek te doen naar marktsegmenten ten aanzien van energie-innovaties. Wat zijn drijfveren bij burger, consument en bedrijfsleven om deze innovaties te omarmen. Wat houdt hen tegen? En bovenal hoe zijn de te onderscheiden segmenten in beweging krijgen?

 

In deze werksessie gaan Motivaction, 5plus1 en Van Kempen Consultancy in op de eerste inzichten uit het lopende onderzoek en verkennen we gezamenlijk met de deelnemers de eerste praktische toepasbaarheid van deze inzichten. RVO.nl zal deze middag gebruiken om de STEM-regeling toe te lichten en vragen over de regeling te beantwoorden.

 

De middag sluiten we af met een borrel, waarbij er tijd is voor netwerken en kennisdeling.

 

Inschrijven kan t/m dinsdag 24 maart 2015

Wilt u de werksessie bijwonen? Schrijf u dan snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Geef hierbij ook meteen aan welke werksessie de voorkeur geniet. Let op: inschrijven kan t/m dinsdag 24 maart.

 

Organisatoren_RVO_Kennissessie.png

 

Programma

12.00 – 13.00 uur       Inlooplunch

13.00 – 14.00 uur       Plenaire opening en inleidingen o.l.v. Hans Korbee RVO.nl

14.00 – 15.30 uur       Werksessies

15.30 – 15.45 uur       Pauze

15.45 – 16.15 uur       Presentatie STEM tender 2015, Marco Kolkman RVO.nl

16.30 – 16.45 uur       5 Elevator pitches

16.45 – 18.00 uur       Netwerkborrel

 

Werksessies

Tijdens het seminar zullen er drie werksessies plaatsvinden. Deze worden verzorgd door Motivaction, 5plus1 en Van Kempen Consultancy. Klik op een sessie voor meer informatie!

 

Waar en wanneer?

  • Locatie: Motivaction International
  • Adres: Marnixkade 109f, Amsterdam
  • Datum: Dinsdag 31 maart 2015
  • Tijd: 12.00 – 18.00 uur. Inclusief inlooplunch van 12.00 tot 13.00 uur.
  • Kosten: Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Samenwerken Topsector Energie en Maatschappij (STEM)

Met de regeling Samenwerken Topsector Energie en Maatschappij (STEM) stimuleert en ondersteunt de Topsector Energie sociale-innovatieprojecten. Doel: ideeën en technologieën (op middellange termijn) concreet en uitvoerbaar maken. Dit programma is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de TKI’s van de Topsector Energie.

 

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voert de regeling STEM uit in opdracht van het ministerie van Economische Zaken.

 

 

Contact

Vragen over de organisatie en de dag zelf? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inhoudelijke vragen over de werksessie? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Facebook Twitter LinkedIn