×

Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: /var/www/sites/www.motivaction.nl/images/rvo_31maart/

RVO.nl Werksessie: 'Kansen voor energie-innovaties' - Presentaties

Dinsdag 31 maart organiseerde de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in samenwerking met Motivaction, 5plus1 en Van Kempen Consultancy de werksessie ‘Kansen voor energie-innovaties’.

 

Deze drie bureaus hebben van RVO.nl opdracht gekregen om onderzoek te doen naar marktsegmenten ten aanzien van energie-innovaties. Wat zijn drijfveren bij burger, consument en bedrijfsleven om deze innovaties te omarmen. Wat houdt hen tegen? En bovenal hoe zijn de te onderscheiden segmenten in beweging krijgen?

 

De presentaties van RVO.nl en de drie bureaus zijn hieronder te downloaden:

 

De verslagen van de workshops zijn hieronder te downloaden:

 

Samenwerken Topsector Energie en Maatschappij (STEM)

Met de regeling Samenwerken Topsector Energie en Maatschappij (STEM) stimuleert en ondersteunt de Topsector Energie sociale-innovatieprojecten. Doel: ideeën en technologieën (op middellange termijn) concreet en uitvoerbaar maken. Dit programma is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de TKI’s van de Topsector Energie.

 

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voert de regeling STEM uit in opdracht van het ministerie van Economische Zaken.

 

Bekijk hieronder de foto's voor een impressie van de dag!

 

 

Foto's: Toos van Aken

 

 

Contact

Inhoudelijke vragen over de werksessie? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Organisatoren_RVO_Kennissessie.png

 

Facebook Twitter LinkedIn