Accessibility Tools

Skip to main content

Internationale onderzoeksnetwerken

22 August 2014

Kwaliteit waarborgen door aansluiting netwerk

Goed internationaal onderzoek vergt specifieke vaardigheden en kennis. Het is belangrijk om de vergelijkbaarheid van de onderzoeksresultaten uit de verschillende landen te waarborgen.
Wij beschikken over researchers die ervaren zijn in het opzetten en uitvoeren van internationaal onderzoek. Zij doen dit aan de hand van protocollen die garanderen dat internationale studies goed op elkaar afgestemd zijn qua tijd, en dat de resultaten landspecifiek én landoverstijgend kunnen worden geanalyseerd en geïnterpreteerd.

 

Lokale partijen hebben kennis lokale markt

Daarnaast vraagt internationaal onderzoek goede kennis van de lokale markt en de betekenis van de resultaten in lokale setting. Tussen de consumenten uit de verschillende landen bestaan grote verschillen. Onze onderzoekers werken regelmatig samen met lokale onderzoekers van Motivaction-partnerbureaus in vele landen. Op deze wijze waarborgen wij dat de lokale betekenis van de uitkomsten van onderzoek niet verloren gaat.

Betrouwbaar internationaal onderzoek

Om op internationaal niveau zekerheid en betrouwbaarheid te bieden, maakt Motivaction deel uit van internationaal onderzoeksnetwerk GlobalNR. Met dit netwerk van onafhankelijke onderzoekbureaus hebben wij de toegang tot onderzoekspecialisten over de hele wereld. Daarnaast is Motivaction aangesloten bij een aantal mondiale organisaties, waaronder:

  • ESOMAR, de wereldorganisatie van marktonderzoekers. Pieter Paul Verheggen is actief als councilmember van ESOMAR. Frits Spangenberg was president en councilmember.
  • WAPOR, World Association of Public Opinion Research
  • AIMRI, Alliance of International Market Research Institutes


Motivaction is the Dutch representative of the global research WIN network.

 


Questions?

Related articles

Samenwerkingspartners en sponsoring Motivaction

Pieter Paul Verheggen
10 September 2014

Press and publication policy

Pieter Paul Verheggen
15 November 2017

Kwaliteitscontrole en -keurmerken

Pieter Paul Verheggen
08 April 2014

Onderzoeksruimtes

Marcom
22 August 2014
Contact usCopyright ©2024 Motivaction International B.V. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency