Werken bij Motivaction: vacatures en meer

Er werken bij Motivaction ruim 90 (research) professionals met een passie voor hun vak. We voeren onderzoek uit in bijna alle vakgebieden, van banken en verzekeraars tot goede doelen en gemeenten. Er is dan ook veel expertise aanwezig in ons pand. Mensen die bij Motivaction werken zijn altijd bereid om hun kennis te delen, en waar nodig anderen te helpen met hun ontwikkeling.

Je kunt bij Motivaction jezelf zijn, een onderzoeksveld ontdekken dat jou drijft of je verder specialiseren op een gebied dat je al kent. Dat doe je bij ons door bijvoorbeeld extra opleidingen te volgen, met junior- en senior collega’s aan de slag te gaan of door het opzetten van een nieuw initiatief.

We staan altijd open voor enthousiaste en gedreven mensen die ons kunnen helpen om onze impact bij opdrachtgevers te vergroten. Heb jij affiniteit met, of ben je ervaren in marktonderzoek en marketingvraagstukken? Kijk eens naar onze vacatures.

Bekijk onze openstaande vacatures:

Hospitality
Team Hospitality is verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen binnen Motivaction. Van gasten verwelkomen, het bestellen en klaarzetten van de lunch tot het begeleiden van bezoekers aan evenementen, zij zijn erbij betrokken.


IT
Het IT team van Motivaction is dagelijks bezig met innovatie, of dat nu is in het doorontwikkelen van onze vragenlijstsoftware, het opzetten van nieuwe tools of het bouwen van online dashboards.


Team Maatschappij

Het team Maatschappij houdt zich bezig met onderzoek en advies voor nationale, regionale en lokale overheden, politieke partijen, zelfstandige bestuursorganisaties, non-profits en de sectoren onderwijs en zorg. 

 

Team M-Select
M-Select is het inhouse respondentenselectie van Motivaction. Ze onderhouden contact met de respondenten, helpen onderzoekers met het selecteren en benaderen van de juiste mensen en begeleiden kwalitatief onderzoek. 

 

Team StemPunt

StemPunt is het online panel van Motivaction waarbij consumenten hun mening geven via online enquêtes. StemPunt vertaalt deze feedback en helpt zo organisaties en de overheid om hun producten, diensten en beleid te verbeteren.

 

Hoe is het om te werken bij Motivaction?

We kunnen je van alles vertellen over hoe het is om te werken bij Motivaction, maar we laten liever onze medewerkers aan het woord. Collega's Thijs en Jochem vertelden bijvoorbeeld over hun eerste maanden, en dit is hoe Ahmed en Tessa hun werk bij Motivaction ervaren:

 

"Na 15 jaar werk ik nog altijd met veel enthousiasme bij Motivaction. Dit heeft alles te maken met de grote dynamiek bij Motivaction; verschillende opdrachtgevers en opdrachten, met de zekerheid dat het altijd maatschappelijk relevante vraagstukken zijn. Daarnaast staat persoonlijke en professionele ontwikkeling hoog in het vaandel. Het bewijs is mijn eigen ontwikkeling van onderzoeker naar adviseur en mijn rol van projectcoordinator naar teamleider."

Ahmed Ait Moha, Senior Strategy Consultant bij Maatschappij

 

"Werken bij Motivaction betekent voor mij persoonlijke betrokkenheid: er wordt echt gekeken naar jouw interesses en behoeften. Dit in combinatie met de enorme collegialiteit, deskundigheid en een prettige sfeer maakt Motivaction een hele fijne plek om te werken. Een plek waar iedereen elkaar waardeert en graag helpt. Binnen mijn werk is het de dynamiek en variatie die mij aanspreekt, ik kom met veel verschillende mensen in gesprek over de meest uiteenlopende onderwerpen."

Tessa Rutten, Researcher bij Consumentenproducten

 

 

 

 

Een open sollicitatie kun je sturen naar:

Motivaction
t.a.v. Damiano Pieters
Postbus 15262
1001 MG Amsterdam
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Facebook Twitter LinkedIn