Toegankelijkheid

Skip to main content

Sparkey

Snelle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt vragen om extra HR-inzichten. Sparkey is ons HR-onderzoeksbureau en biedt jouw organisatie inzicht in de huidige en toekomstige medewerkers. Want de relatie die een organisatie heeft met haar medewerkers is ‘key’ in het realiseren van strategische doelen.

Sparkey biedt de sleutel voor een ‘spark’ tussen werkgever en werknemer door op basis van onderzoek te achterhalen wat medewerkers drijft, hoe zij hun werk en werkgever beleven en in hoeverre hun inzet aansluit bij de koers van hun werkgever. Het onderzoek richt zich ofwel op de interne organisatie ofwel op de arbeidsmarkt eromheen: hoe ziet de markt jou als werkgever?

 

 Employee Journey Fases Trends nieuw

Wat doet Sparkey?

De HR-experts bij Sparkey geven advies bij organisatieverandering of de ontwikkeling van een effectieve employer branding strategy. Zij adviseren op basis van medewerkersonderzoek, MTO, of onderzoeken de diversiteit en inclusie binnen jouw organisatie.

“Voor een HR-afdeling is het belangrijk om hun doelgroep, huidige en potentiële werknemers, echt goed te begrijpen en de arbeidsmarktcommunicatie daarop te baseren. Wat heb je bijvoorbeeld nodig om een aantrekkelijke werkgever te zijn? Waar onderscheid je jezelf mee? En hoe bind en boei je jouw doelgroep?” Ester Koot, senior strategy consultant HRM bij Sparkey.

Sparkey biedt op basis van zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek antwoord op dit soort vragen en meer. “Op basis van insights adviseren we werkgevers over employer branding, medewerkersmotivatie en eigenaarschap. Daarbij verliezen we niet uit het oog wat werkgevers wensen te bereiken. It takes two to tango: werkgevers bieden een plek aan werknemers om zich te ontwikkelen en werknemers dragen bij aan de organisatiedoelstellingen. De spark tussen beide voert daarbij de boventoon.” Stelt Ester Koot.

Sparkey Logo Kleur 1000px 300x152.png

Wil je meer weten over wat Sparkey voor jou als werkgever kan betekenen? Bezoek dan de website of neem contact op met Ester Koot.

Bezoek de website

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Schrijf je dan hier in voor de Sparkey Newsflash.

Inschrijven 


Vragen?
Ester Koot

Email
Functie Senior strategy consultant HRM
Telefoon +31 (0)20 589 82 36


Gerelateerde artikelen

StemPunt

Jeroen Bruin
26 maart 2014

RMC

Karel Slootman
04 september 2023

M-select

Amber Porsius
10 mei 2016

Glocalities

Pieter Paul Verheggen
08 januari 2019
Neem contact met ons opCopyright ©2024 Motivaction International B.V. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency