Toegankelijkheid

Skip to main content

Stage lopen bij Motivaction

10 september 2014

De studenten van nu zijn de professionals van morgen. Daarom is er binnen Motivaction veel ruimte en aandacht voor de ontwikkeling van studenten. Wij bieden studenten de kans om kennis te maken met het ‘echte’ onderzoek en het bedrijfsleven. Zo draai je mee in een team, heb je een actieve rol in de werkzaamheden en laten we je ook kennismaken met wat klanten van ons vragen. Kortom: op een stage bij Motivaction zie je hoe het er in een professionele organisatie echt aan toe gaat.

Wij hechten belang aan de balans tussen een professionele, taakgerichte, kennisintensieve bedrijfsomgeving en een mensgerichte organisatie waar plaats is voor betekenisvol werk. Bij ons doe je meer dan alleen je werk. 

 

Hoe is het om stage te lopen bij Motivaction? 

“Ik heb mijn stageperiode bij Motivaction ervaren als een ontzettend leerzame en mooie tijd, waarin ik mijn persoonlijke leerdoelen heb kunnen realiseren, theorie vanuit mijn studie in de praktijk heb gebracht en kennis heb verworven op allerlei verschillende gebieden.”

Kim van Doorn, stagiaire marketingcommunicatie, PR en events 

 

“Ik kijk terug op een uitdagende en leerzame stageperiode bij Motivaction, waar ik veel kennis heb opgedaan, waar ruimte is voor zowel mijn eigen als professionele ontwikkeling en waar ik gewaardeerd word voor wie ik ben en wat ik kan.”

Mandy Bastiaenen, stagiaire human resources

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een open sollicitatie kun je sturen naar:

Motivaction t.a.v. Damiano Pieters
Postbus 15262
1001 MG Amsterdam
E-mail:

 


Vragen?

Gerelateerde artikelen

Stage lopen bij Motivaction

Damiano Pieters
10 september 2014
Neem contact met ons opCopyright ©2024 Motivaction International B.V. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency