Toegankelijkheid

Skip to main content

 Bekijk de ITeX ‘24/’25 kick-off  

02 mei 2024

In deze Live-registratie van de Kick-off van de ITeX Monitor voor 2024/2025 nemen Motivaction en DEI je mee in de plannen voor de Monitor voor de komende jaren; Wat blijft hetzelfde? En wat verandert er?

Waarom is de ITeX Monitor voor jou interessant?

De ITX Monitor van Giarte is al jarenlang hét marktbrede tevredenheidsonderzoek in de IT-sector. Begin 2024 heeft Motivaction de methodiek én de database van de ITX Monitor van het failliete Giarte overgenomen met als doel dit belangrijke onderzoek, in vernieuwde vorm, voor de IT-sector te behouden. Hierbij heeft Motivaction als partner DEI aan boord gevraagd om samen een verfrissende visie neer te zetten op het meten van tevredenheid binnen de IT-sector: van serviceproviders, maar ook van opdrachtgevers.

Het uiteindelijke doel is om de ervaring en tevredenheid van een heel IT-ecosysteem in kaart te brengen. Dit jaar maken we een start met het wederkerig meten van tevredenheid.

De Kick-off

Tijdens deze kick-off presenteren Motivaction en DEI zich aan de markt: met het plan van de samenwerking en vooral ook de visie op de ITeX Monitor voor de komende jaren. Voor Motivaction en DEI is het de start van een nieuwe samenwerking, een partnership, maar het is ook de gezamenlijke aftrap om met de IT-sector in gesprek te gaan; wij willen zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen en behoeften die leven in de markt.

In deze live registratie is de volledige presentatie van Motivaction en DEI terug te zien, en daarbij is aansluitend ook het gesprek met ‘de markt’ opgenomen.

De ITeX Monitor ‘24/’25; voor en door de IT-markt

Motivaction en DEI hebben voorafgaand aan deze kick-off geluisterd naar de partijen die voorheen participeerde in de ITX Monitor van Giarte, en hebben mede op basis daarvan, aanpassingen aan de Monitor doorgevoerd.

ITeX Monitor ‘24/’25 in het kort

De ITX-Monitor was in de basis goed; 80 procent blijft hetzelfde, 20 procent verandert

‘We gaan inzetten op het meetbaar maken van IT-ecosystemen, te beginnen bij het wederkerig meten’

‘In vervolgsessies is het mogelijk om input te geven voor de opzet van de ITeX Monitor; we doen het samen met de IT-markt.’

‘Er zijn al voldoende inschrijvingen voor de ITeX Monitor ‘24/’25; deze wordt in Q2-2024 opgestart.’

‘Participeren in de ITeX Monitor kan vanaf €8.500‘

Kick-off ITeX Monitor ‘24/’25 terugkijken

Heb je de Kick-off gemist? Laat dan je gegevens achter in het formulier en we sturen je de opname van de Kick-off ITeX Monitor ‘24/’25 toe!


Vragen?
Kevin Hengst

Email 
Functie Senior Strategy Consultant
Telefoon +31 (0)20 589 82 25


Gerelateerde artikelen

Mensen die veel zorg nodig hebben, stappen minder vaak over van zorgverzekeraar

Cecilia Keuchenius
10 mei 2019

Werkgever wil rol spelen bij ongezonde levensstijl medewerker

Ester Koot
06 februari 2019

Generatie Z kiest de duurzame variant als hun portemonnee dat toelaat

Loes Kleijngeld
28 augustus 2023

Consument wil wel, maar koopgedrag blijft achter

Gerard van der Werf
20 september 2018
Neem contact met ons opCopyright ©2024 Motivaction International B.V. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency