Meedoen aan onderzoek

Geef jij graag je mening en vind je het leuk om mee te doen aan onderzoek? Bij Motivaction heb je de kans om jouw mening te laten gelden door middel van het invullen van online vragenlijsten of door deel te nemen aan marktonderzoek op locatie. Met de kennis die jij levert kunnen organisaties hun diensten en producten verbeteren. Meedoen is altijd gratis en jij doet alleen mee wanneer het jou uitkomt!

 

Doe mee aan onderzoek op locatie!
Meld je aan voor M-Select:

 

M-Select - de Community van Motivaction

Klik hier om je in te schrijven!

 

Vul online vragenlijsten in tegen een vergoeding! Meld je aan voor StemPunt:

 

StemPunt logo

 

Klik hier om je in te schrijven!

 

 

M-Select, de Community van Motivaction

Wij willen weten wat jij vindt! Als jij meedoet aan onderzoeken op locatie van M-Select ontvang jij hier altijd een vergoeding voor tussen de € 25,- en € 75,-.

 

M-Select nodigt regelmatig mensen van haar community uit om hun mening te geven over verschillende onderwerpen. Zo vragen wij je bijvoorbeeld om een tv-reclame te beoordelen, jouw voorkeur voor een bepaald tijdschrift te geven of mee te denken over actualiteiten in de samenleving. Motivaction vertaalt vervolgens wat jij belangrijk vindt naar concrete actiepunten of innovaties voor merken of organisaties.

 

Online onderzoek via het StemPunt-panel

Bij StemPunt vul je geheel vrijblijvend en wanneer het jou uitkomt vragenlijsten in. Én omdat wij jouw mening belangrijk vinden spaar je voor leuke cadeaus (zoals een bon van Bol.com) of doneer je aan één van de goede doelen die wij steunen.

 

Facebook Twitter LinkedIn