De Mentality-test!

Achterhaal welk Mentality-milieu het beste bij jou past, via onze Mentality-test! Klik op onderstaande button en vul de vragenlijst in: bij elke stelling kan je aangeven in hoeverre je het ermee eens of oneens bent. Een eenmaal gegeven antwoord is niet meer te veranderen. In vijf tot tien minuten ben je klaar met invullen. Na het invullen ontvang je meteen via de e-mail jouw persoonlijke Mentality-profiel!

 

 

Uitleg Mentality-model en Mentality-milieus

De maatschappij is continu in beweging. Voor beleidsmakers en marketingdeskundigen zijn burgers en consumenten in toenemende mate onvoorspelbaar en grillig. In een complexe samenleving verliezen traditionele groepsindelingen op basis van sociaal-economische kenmerken zoals leeftijd, inkomen en geslacht steeds meer aan verklarende kracht. 

 

Daarom hebben wij het Mentality-model ontwikkeld, waarbij mensen worden gegroepeerd naar hun levensinstelling. Met behulp van leefstijlen en waardepatronen is consumentengedrag beter te verklaren. Ook krijgen wij door onderzoek naar de belevingswereld meer inzicht in het alledaagse leefpatroon van Nederlanders.

 

Facebook Twitter LinkedIn