Studentenbaan: allround respondentenselecteur

Team Respondentenselectie

Ons team vertaalt de onderzoeksvraag van onze opdrachtgevers naar een tastbare communicatiedoelgroep. Als respondentenselecteur probeer je voor iedere doelgroep de juiste respondent te vinden en weet je hem/haar te enthousiasmeren voor deelname aan kwalitatief onderzoek. Je selecteert respondenten uit ons vaste databestand en community ‘M-select’. Team Respondentenselectie is jong en kenmerkt zich door een open en informele sfeer met daadkracht en expertise. Wij onderhouden nauw contact met de respondenten in ons databestand en hebben regelmatig contact met collega researchers over klantwensen. Wij denken niet in deadlines, maar in kwaliteit en communiceren met mensen en bedrijven op alle niveaus.

Over de functie

Als respondentenselecteur ben je verantwoordelijk voor het hele recruitmentproces: het telefonisch benaderen en selecteren van respondenten vanuit onze community en belbestanden. Je hebt contact met de meest uiteenlopende mensen, van ministeries tot aan mensen uit de bouw. Je maakt samen met het team een perfecte selectie voor kwalitatief onderzoek. Jij zorgt voor de bouwstenen om een kwalitatief onderzoek mogelijk te maken.

Je kunt daarnaast je eerste ervaring opdoen bij een middelgrote zakelijke dienstverlener en meemaken hoeveel dynamiek en energie dit met zich mee brengt! In het verleden zijn meerdere studenten vanuit hun bijbaan binnen Motivaction doorgegroeid naar een stage of vaste functie. Het is dus een ideale bijbaan om ervaring op te doen én wellicht een stapje voor te zijn op je concurrenten.

Ben jij onze ideale kandidaat?

Onze nieuwe collega houdt ervan om processen soepel te laten verlopen, heeft mensenkennis, is communicatief vaardig en is proactief ingesteld. Daarnaast:

  • Heb je HBO/WO denkniveau
  • Ben je 2-3 dagen per week beschikbaar
  • Heb je enige relevante werkervaring en kun je zowel zakelijk als persoonlijk met respondenten communiceren
  • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Werk je nauwkeurig en heb je een leesbaar handschrift
  • Beschik je over goede kennis van Excel en Outlook

Zit er motivaction in jouw toekomst?

Voor vragen over de inhoud van de functie en onze manier van werken kun je contact opnemen met Amber Porsius (manager respondentenselectie) via 020 589 83 83. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een brief met cv naar sollicitatie@motivaction.nl
 

Facebook Twitter LinkedIn