Toegankelijkheid

Data en veiligheid

30 maart 2023

Onlangs is bekend geworden dat enkele onderzoeksbureaus in Nederland getroffen zijn door een cyberaanval bij hun IT-leverancier Nebu. Bij deze aanval zijn persoonsgegevens van opdrachtgevers zoals NS en VodafoneZiggo buit gemaakt. De Autoriteit Persoonsgegevens is op de hoogte en onderzoekt de zaak.

Wij willen benadrukken dat wij voor onze vragenlijsten een in-house ontwikkelde onderzoekssoftware gebruiken. Deze wordt in Nederland gehost op hardware die eigendom is van Motivaction. Motivaction maakt dus op geen enkele manier gebruik van Nebu als IT-leverancier en onze data zijn niet getroffen. Jouw data zijn niet in gevaar.

Binnen Motivaction is veel aandacht voor IT-Security en databeveiliging. Naar aanleiding van bovenstaand datalek hebben wij onze systemen buiten de reguliere checks uitvoerig gecheckt en laten checken met een pentest. Hierbij zijn geen onregelmatigheden aangetroffen. De onderzoeksdata zijn bij Motivaction in veilige handen en wij blijven onze systemen hierop continu verbeteren.

Mocht je vragen hebben, dan zijn wij te allen tijde bereid deze te beantwoorden.


Vragen?

Gerelateerde artikelen

Oud en Nieuw steeds vaker overgeslagen

Ruurd Hielkema
22 december 2019

Highlights 2021

Pieter Paul Verheggen
16 december 2021

1 op de 4 millennials komt nooit in museum

Jeroen Senster
27 maart 2018

Jumbo's juichcape meest bekende en meest gewaardeerde EK-inhaakactie

Ruurd Hielkema
05 augustus 2021
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved